- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria Prajituri
Ingrediente:
visine,
cacao,
esenta,
esenta de vanilie,
coaja de lamai,
praf de copt,
ulei,
apa,
zahar,
faina,
Mod preparare: Am amestecat ingredientele uscate apoi am adaugat apa, uleiul si esentele si am amestecat cu mixerul pana la omogenizare.In tava pregatita cu hartie de briose am pus cate o lingura de aluat, cate 2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Mod preparare: Se fierb castanele in lapte pana sunt moi, apoi se scot si se piseaza sau se trec prin sita. Laptele sa pastreaza.Se bate zaharul cu untul si se adauga galbanusul, piureul de castane, migdalele s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Intr-o tava mijlocie (23/33 cm), emailata, unsa cu unt sau ulei, se aseaza foaie de placinta, se stropesc bine cu ulei sau unt, se astern alte doua foi, care se stropesc la fel, sa nu se lipeasca.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 55 m
Ingrediente:
mure,
mere,
zahar,
scortisoara macinata,
lamaie,
faina de malai,
faina alba,
praf de copt,
unt,
alune,
lapte,
Mod preparare: Incalzeste cuptorul la 190 gradeC.Pune fructele intr-un vas termorezistent uns cu putin unt, presara-le cu zahar, scortisoara si zeama de lamaie si da-le la cuptor 10 minute apoi pune-le deoparte ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se topeste 225 de gr. de unt la microunde, se amesteca ingredientele uscate-faina, grisul, sarea, zaharul, praful de copt si se amesteca cu o furculita cu untul racit si o lasati pentru 6 ore la ...
Complexitate: Mica
Durata: 6 ore si 30 m
Mod preparare: Pregateste cuptorul la 200 C, pregateste o tava rotunda, cu margini destul de inalte si cu un diametru mediu pe care sa o ungi cu caramel lichid. Daca nu ai caramel lichid cumparat poti sa faci s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ou,
faina,
praf de copt,
zahar,
rama,
ciocolata,
budinca de caramel,
lapte,
nuca macinata,
Mod preparare: Se bate spuma cele 6 albusurii cu 6 lg zahar.Se freaca cele 6 galbenusurii si se adauga peste spuma batuta bine.Se adauga faina treptat cu praful de copt.Se amesteca bine, se tapeteaza o tava cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Intr-un bol se amesteca apa minerala cu uleiul, sarea, bicarbonatul si se adauga faina in ploaie pana aluatul se dezlipeste dupa maini si are o consistenta potrivita pentru a putea fi intins in foi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Prima data vom pregati crema astfel: cele 3 galbenusuri se mixeaza cu zaharul praf, pana isi schimba culoarea si creste in volum. Apoi incorporam treptat cu o spatula branza mascarpone.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Intr-un vas incalzit se bate untul spuma, adaugand mierea fluida, oul, bicarbonatul stins cu lapte, aromele, trei patrimi din cantitatea de nuci si faina. Se toarna in tava unsa si presarata cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|