- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria PrajituriMod preparare: Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale, unul cate unul si laptele. La final am adaugat faina, cacao, praf de copt, toate impreuna si cernute prin sita. Am intins bine compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se freaca ouale cu zaharul pana ce volumul creste simtitor (2-3min cu mixerul). Se adauga treptat uleiul si laptele, bicarbonatul proaspat cernut si faina, iar la sfarsit nuca, stafidele si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se separa ouale, albusul se bate spuma tare. Se freaca galbenusul cu zaharul, apoi se adauga treptat la albus. Se amesteca apoi compozitia cu mascarpone, pana se obtine o pasta.Intr-un ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
ou,
zahar,
ulei,
faina,
cacao,
visine,
glazura de capsuni,
praf de copt,
esenta de lamaie,
coaja de lamaie,
zahar vanilat,
Mod preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul, zaharul pudra. Dupa ce s-a incorporat zaharul bine, se adauga galbenusurile frecate cu putina sare, se aduaga uleiul si la sfarsit se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Intr-o craticioara amestecam cacao cu zahar si apa punem la foc mic si amestecam pana zaharul se topeste si crema este mai consistenta.Se ia de pe foc si se adauga untul si se amesteca pana s-a ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Galbenusurile se freaca cu zaharul,pana devin ca o crema.Se adauga untul topit si racit (eu l-am pus moale, la temperatura camerei), zaharul vanilat si faina.Punem si laptele rece si la sfarsit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful de copt, apoi, rand pe rand,in portii mici, faina si laptele. Intr-o tava mare unsa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se bat albusurile cu zaharul foarte bine, se adauga pe rand galbenusurile, cacaoa si faina. Se ia o tava potrivita ca marime se unge, se tapeteaza si se toarna compozitia. Se da la cuptor ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Untul moale temperatura camerei il batem impreuna cu zaharul pana devine o crema spumoasa, adaugam albusurile, unul cate unul si faina amestecata cu cacao.Jumatate din compozitia obtinuta o turnam ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
unt,
zahar,
zahar vanilat,
oua fierte,
faina,
praf de copt,
grasime,
alune,
lapte,
budinca de vanilie,
Mod preparare: Untul, zaharul, zaharul vanilat si ouale se bat spuma. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga amestecului pana se face un aluat moale. Aluatul se intinde intr-o tava unsa (pe harti ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|