- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria Prajituri
Ingrediente:
foi,
zahar,
ulei,
vanilie,
bicarbonat stins,
faina,
lapte,
nuca macinata,
margarina,
glazura de ciocolata,
oua,
Mod preparare: Foi: Se amesteca toate ingredientele si se framanta putin si se imparte aluatul in trei si se coc foi pe dosul tavii.Pentru crema: se pune zaharul la topit, se adauga laptele si cand fierbe se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Pe scurt trebuie sa facem 2 blaturi, unul simplu si unul cu cacao, apoi o crema de vanilie si o spuma de albus cu zahar pudra pentru ornament pudrata la final cu razatura fina de ciocolata.Blatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
zahar,
apa,
ulei,
cacao,
faina,
cappucino de ciocolata,
margarina,
finetti,
lapte,
frisca,
Mod preparare: Pt blat: freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul si apa.Pui galbenusurile peste albusuri, cacaoa si faina bine cernute si le amesteci pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 minute
Mod preparare: Se framanta un aluat din faina, zahar, unt, ulei, galbenus si 4 linguri de apa rece. Se formeaza o bila care se lasa la rece 1 ora.2/3 din aluat se intinde si se pune intr-o tava rotunda pentru ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Aluatul:Se pune intr-o cratita laptele, untul, sarea, zaharul vanilat si se lasa sa fiarba. Cand clocoteste se pune toata faina deodata si se mai mentine putin pe foc amestecand repede cu o ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierbe laptele cu 200 gr zahar, apoi se raceste. Gelatina se pune in apa rece la foc mic, mestecand mereu pana se dizolva, apoi se da la rece. Intre timp separi ouale. Albusurile se bat ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se separa albusurile de gablenusuri, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul intr-un castronel.Galbenusurile amestecate cu zaharul, le amestecam pana se mai dizolva zaharul.Peste gablenusurile ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul, se omogenizeaza bine pana se topeste zaharul.Se toarna faina sarea, se framanta, intre timp ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
faina,
margarina,
zahar,
galbenusuri oua,
praf de copt,
smantana,
oua,
nuci macinate,
cacao,
gem de caise,
Mod preparare: Pentru alut, se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza. Se intinde o foaie subtire, care se aseaza in tava, peste care se pune gemul.Pentru blat procedati astfel:Bateti spuma albusuril ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Intr-un castron se pune margarina (mai putin de o lingura), jumatate din faina si se freaca folosind o furculita pana se omogenizeaza. Se rotunjeste acest aluat si se pune in frigider. Restu ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|