- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria PrajituriMod preparare: Se amesteca primele 3 ingrediente, dupa care se adauga urmatoarele.Aluatul astfel obtinut se adauga in tava tapetata, se coace la foc potrivit.Dupa ce se scoate din cuptor se unge cu siropul facut ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
zahar,
faina,
praf de copt,
fructe de padure,
untura,
bicarbonat,
zeama de fructe de padure,
unt,
budinca vanilie,
lapte,
Mod preparare: Blatul 1:Albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu zaharul. Se bat bine pana se intaresc.Adaugam faina, praful de copt si cana cu fructele de padure stoarse.In cuptorul dinainte incalzit la ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Din oua, zahar si faina se face un blat care se coace in tava unsa si tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt se lasa la racit. Intre timp se face o budinca de vanilie din cele 2 plicuri, dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Drojdia se faramiteaza in 100 ml lapte caldut si se lasa la plamadit cam 10 minute. Dupa aceasta se adauga faina zaharul, ouale si galbenusurile, sarea si laptele caldut adaugat treptat si se fac ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
zahar,
apa minerala,
ulei,
gem de prune,
cacao,
nuca de cocos,
praf de copt,
faina,
lamaie,
stafide,
arome,
rahat,
Mod preparare: Se amesteca toate ingredientele solide (zaharul, cacaoa, nuca de cocos si coaja de lamaie).Se pune apa intr-un castron.Se adauga aromele (esenta de rom, vanilie...) si uleiul si se mixeaza cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
ou,
zahar,
nuca macinata,
faina,
praf de copt,
zahar pudra,
ness,
nuca zdrobita,
unt,
apa,
cacao,
ulei,
esenta de rom,
cirese,
Mod preparare: Blat:8 albusuri se bat spuma cu 300gr de zahar.Apoi se adauga 8 galbenusuri si 300 gr de nuca macinata.Praful de copt se amesteca cu faina si se adauga in compozitie.Se tapeteaza o tava de marime medi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Ingrediente:
ou,
zahar,
lapte,
praf de copt,
ulei,
cacao,
faina,
alune,
esenta de fistic,
frisca,
dulceata de prune,
dulceata de capsuni,
lamai,
ciocolata,
Mod preparare: Prepararea blatului:Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma.Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Ingrediente:
faina,
ou,
drojdie de bere,
unt,
lapte,
zahar,
nuci,
scortisoara,
rom,
sare,
vanilie,
coaja de lamaie,
Mod preparare: Se face un aluat din faina, galbenusurile batute cu sare, drojdia dizolvata in lapte caldut si 2 linguri de zahar. Se amesteca totul bine si se lasa sa creasca o ora. Pe o planseta ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Mod preparare: Dovleacul se rade prin razatoare cu gauri mari, intr-o cratita de 2 l jumatate apoi se adauga zaharul si untul si se lasa acoperit, la foc mic amestecand din cand in cand, ca dovleacul sa nu se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se bat bine margarina si zaharul, apoi se aduga galbenusurile.Separat, se pun la foc pe cana de zahar, la care, dupa ce se topeste, se adauga nucile tocate.Apoi se adauga compozitia 1 la compozitia 2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|