- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria Prajituri
Ingrediente:
zahar,
untura,
faina,
miere,
lapte,
oua,
bicarbonat,
zahar pudra,
unt,
vanilie glazura,
ulei,
cacao,
apa,
budinca de vanilie,
Mod preparare: Ingredientele de la blat se framanta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cat este inca calda foaia. In ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Separam albusurile de galbenus, albusurile se bate spuma impreuna cu 4 lingurii mari de zahar, galbenusurile se amesteca cu uleiul si cu praful de copt, dupa aia se amesteca in compozitie, amestecam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
lapte,
scortisoara,
cacao,
alune,
ciocolata cu lapte,
caramele,
miere,
sare,
oua,
drojdie,
zahar,
apa,
faina,
Mod preparare: Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si amesteca iar.Lasa sa stea 10 minute la temperatura camerei.Intr-un vas pune faina.Intr-un bol, bate ...
Complexitate: Medie
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se face un pandispan si se pune in tava tapetata cu foaie de talc evident unsa cu ulei pe ambele parti. Si anume,4 albusuri se bat spuma bine, cu 200gr zahar, se adauga galbenusurile si faina cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se intinde aluatul in forma de placinta, se pun merele care au stat cu zahar si scortisoara peste si se pun migdale la sfarsit.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Margarina se freaca cu zaharul, se adauga galbenusurile apoi amoniacul dizolvat in lapte, aromele si apoi faina. Aluatul se imparte in 4 se fac foi si se coc pe fundul tavii, ca sa nu se unfle ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
foi,
gutui,
ulei,
zahar,
zahar pudra,
stafide,
miez de nuca,
esenta de rom,
pere,
zahar vanilat,
Mod preparare: Curatati gutuile si dati-le pe razatoarea mare, curatati para si taiati-o cubulete. Puneti intr-o cratita fructele, zaharul si zaharul vanilat, la foc mic, iar cand se inmoaie amestecati cu o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala lamaile si se da coaja pe razatoare. Se amesteca galbenusele cu ulei, coaja de lamaie, 100 g zahar, pana avem o masa cremoasa. Se adauga apoi faina, praful de copt, grisul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
mere,
zahar,
oua,
faina,
apa,
praf de copt,
stafide,
nuca,
scortisoara,
frisca,
zahar vanilat,
Mod preparare: 6 linguri zahar se caramelizeaza in cratita in care vom pregati tortul.Dupa ce zaharul s-a caramelizat( nu se lasa prea mult ca prinde un gust amar) cu miscari de rotatie il intindem pe marginile ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Ingrediente:
bomboane M&Ms,
ciocalata,
frisca lichida,
sare,
praf de copt,
zahar vanilat,
zahar,
cacao,
faina,
caribbean twist shaken pina cola,
oua,
iaurt,
unt,
Mod preparare: Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu Caribbean Twist Shaken Pina Colada si untul cu ciocolata.Separat, se amestec ...
Complexitate: Medie
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|