- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria PrajituriMod preparare: Se curata merele, se taie in patru iar apoi feliute fara sa se desparta.Se freaca galbenusurile, oul si zaharul, se adauga untul, esenta si scortisoara si se bat deasupra aburilor pana se topeste untu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja, se dau prin razatoare si se topesc cateva minute la foc mediu. Daca doriti puteti adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Zaharul se freaca cu galbenusurile adaugate pe rand, apoi faina, nucile taiate bucatele si stafidele. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca usor cu compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetat ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Intr-un bol se pune laptele praf, cacao si margarina. Se amesteca bine iar aparte, intr-un ibric pe foc se pune zaharul cu apa si se lasa pana devine un sirop. Pe urma in acel sirop pe foc s ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Ingrediente:
oua,
praf de copt,
lamaie,
esenta de vanilie,
esenta de fistic,
zahar pudra,
faina,
gem,
pasta de zahar,
Mod preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.Se tapeteaza o tava de 12 briose cu cupe de hartie pentru copt.Se bat albusurile spuma.Se adauga praful de copt, sucul de lamaie, esentele si se bat pana se ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se freaca un galbenus crud cu 3 galbenusuri rascoapte date prin sita, se adauga 250 gr. migdale curatate si macinate, 250 gr. zahar pisat, 150 gr. ciocolata rasa si o cescuta de rom. Se amesteca ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se framanta totul bine si compozitia se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aceasta compozitie are o consistenta moale. Deasupra se unge cu gemPeste toate acestea se toarna ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
zahar,
margarina,
oua,
sare,
unt,
branza de vaci,
visine,
zahar vanilat,
smantana,
Mod preparare: Se amesteca faina, margarina, oul, zaharul si praful de sare pana capata consistenta unui aluat. Se lasa la rece 30 minute.Intre timp se freaca branza cu untul si smantana, se adauga galbenusuril ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se mixeaza galbenusurile de ou cu zahar pudra pana cand volumul creste aproximativ de trei ori. Se adauga apoi faina cernuta proaspat, se amesteca si se toarna albusurile bine batute spuma, in ...
Complexitate: Medie
Durata: 55 minute
Mod preparare: Se amesteca cu ajutorul mixerului untul cu zaharul si branza dulce. Se incorporeaza ouale, laptele si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se adauga si alunele tocate mare.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 10 minute
|
Intra in cont
|