- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria Prajituri
Ingrediente:
ou,
zahar farin,
praf de copt,
budinca,
zahar vanilat,
branza de vaci,
smatana,
faina,
zahar bourbon,
Mod preparare: Galbenusurile se separa de albusuri si de amesteca cu zaharul, se adauga smantana apoi praful de copt.Peste branza de vaci se adauga galbenusurile, se omogenizeaza, se adauga praful de budinca, faina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Un pachet fulgi de porumb se prajesc in cuptor, intr-o tava. Se caramelizeaza 15 linguri zahar, se pun 3 linguri de apa si se fierbe 5 minute. Se pune 1 1/2 pachet margarina si se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Se bat (cu mixerul) ouale cu zaharul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat. In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se toarna jumatate din cantitatea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat bine cu un praf de sare.Se pune pe foc zaharul cu apa si se mesteca bine pana cand se topeste tot zaharu.Fierbinte se pune peste albusurile ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Incalzeste cuptorul la 200 gradeC.Taie foaia de aluat in jumatate.Dintr-o jumatate taie fasii late de 2cm, iar din cealalata jumatate taie cercuri mici.Periaza fasiile cu ou, apoi presara peste ele ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se spala merele si se rad cu tot cu coaja.Se adauga zaharul si scortisoara si se lasa 30 min.Se unge o tava cu unt si se aseaza un strat de foietaj.Se storc merele rase de zeama si se intind uniform i ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Intr-o caserola se pune faina, in mijloc se aseaza untul nu foarte moale,se amesteca bine pana devine un aluat nisipos.Se adauga zaharul, ouale, un praf de sare,si coaja de la o lamaie. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
cereale,
fructe uscate,
branza,
iaurt,
zahar vanilat,
miere,
esenta de pere,
ciocolata cu alune,
sos de ciocolata,
pasta de zahar,
bomboane,
Mod preparare: Se sfarama fin cerealele cu scortisoara in blender.Intr-un vas, se amesteca bine cerealele sfaramitate, musli, branza, iaurtul, zaharul pudra, mierea si esenta de pere.Se poate adauga 1 lingura de ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se framanta un aluat din zahar, nuca si galbenusul de ou si se intinde o foaie de 1 cm grosime. Albusul se bate spuma cu 2 linguri de zahar. Se unge foaia si se taie bastonase care se coc ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Aluat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul,laptele, moniacul stins.(se pot adauga si arome). Apoi se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|