- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Paste
Retete culinare din categoria PasteMod preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.Mazarea si porumbul le fierbem in apa cu sare, apoi le "tragem" in unt,intr-o tigaie teflonata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
paste,
sunca,
ciuperci,
rosii,
piper,
tarhon,
ulei de masline,
sare,
usturoi,
busuioc,
nucsoara,
Mod preparare: Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor dupa pachet. Se lasa sa se scurga.Usturoiul si ciupercile se calesc in 3 linguri ulei de masline.Se adauga sunca fasioare subtiri, rosiile si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
morcov,
pastarnac,
ceapa,
ulei de masline,
vitel,
usturoi pisat,
condimente,
suc de rosii,
rosii,
vin alb,
sare,
piper,
patrunjel,
spaghete,
Mod preparare: Calim usor ceapa tocata marunt in uleiul de masline.Adaugam si carnea taiata cubulete si amestecam.Punem si morcovul impreuna cu pastarnacul si usturoiul le sotam pentru cateva minute.Adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Fierbe pastele, puiul se taie in fasii late, mari, marineaza-l cu sosul de ardei timp de 10 minute. Prajeste puiul in ulei impreuna cu ardei.Apoi se pun peste paste
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare. In tigaie se pune putin ulei, se taie ceapa marunt, se lasa putin la prajit, se adauga pasta de rosii, tonul, smantana si laptele. Pastele, dupa ce ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
ou,
faina,
praf,
ciuperci,
unt,
ulei de masline,
usturoi,
patrunjel,
piper,
sottilette,
sare,
Mod preparare: Pt pasta, pregatim o coca potrivita o intindem cu facaletul si taiem tagliatelle cu ajutorul unui cutit sau rotite speciale pt pasta (in cazul meu am folosit masina pt pasta).Punem apa la incalzit pt ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se face o foaie de placinta. Se aseaza intr-o forma sau chiar o cratita bine unsa cu unt, 4-5 randuri de foi stropite intre ele cu unt, si lasand marginile sa iasa afara din cratita, spre a ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
macaroane,
sare,
praz,
usturoi,
dovlecei,
piper,
zeama de legume,
patrunjel verde,
branza de vaci,
parmezan,
ulei,
Mod preparare: Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare.Se curata prazul, se spala si se taie rondele. Dovleceii curatati de coaja se taie cubulete si se prajesc in uleiul incins. Se adauga prazul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se pune intr-un ceaun ceapa si cu usturoiul la prajit pana se inmaroneste ceapa, se adauga knorul si cu bulionul apoi se pune peste apa si le lasa pana da un clocot. Se adauga pastele si se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
paste,
ciuperci,
ceapa,
morcovi,
ulei,
sare,
piper,
boia,
lapte,
faina,
apa,
patrunjel verde,
Mod preparare: Intr-o cratita se pune apa la fiert cu putina sare si ulei si cand clocoteste apa si pun pastele, cand sunt fierte se pun intr-o strecuratoare si se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga de apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|