- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Paste
Retete culinare din categoria PasteMod preparare: Se fierb spaghetele dupa care separat se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata, dupa ce sunt bine facute se adauga bulionul si condimentele si se lasa la foc min circa 50 min. La sfarsit se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de pui,
praz,
amestec mexican,
ciuperci,
paste,
smantana degresata,
vin alb,
chilli,
sare,
piper alb,
ulei de masline,
Mod preparare: Se taie puiul cubulete mici, prazul se toaca marunt; cipercile se taie bucati mari si groase. Se pun impreuna la calit in ulei de masline sansa. Se adauga vinul, sarea, piperul si chilli. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se fierb spaghettele conform instructiunilor de pe pachet.Separat se face sosul din 100 ml ulei de masline in care se calesc ciupercile si peste care se adauga 100 ml apa.Se adauga usturoiul maruntit ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
tortellini cu ciuperci,
tortellini cu branza,
unt,
parmezan,
faina,
lapte,
rosii,
oregano,
sare,
piper,
nucsoara,
Mod preparare: Punem la fiert tortellini in multa apa sarata.In timp ce pastele se fierb preparam un sos beciamel. Intr-o cratita se pun la topit 50 gr unt la foc mic,adaugam nucsoara si o tragem de pe foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.Separat se face sosul din 100ml ulei de masline in care calesc ciupercile si peste care se adauga 100ml apa.Se adauga usturoiul marunt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Melcisorii se pun la fiert 10 min in apa cu putina sare.Apoi se adauga laptele dulce, zaharul, zaharul vanilat.Se mai fierb 5 minute.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se fierb macaroane in mod obisnuit, dupa indicatiile de pe punga. Se razuieste branza, de preferat pe razatoarea mica. Se taie slaninuta cuburele cat de mici si, se incearca, egale. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
spaghete,
ceapa rosie,
usturoi,
sunca,
unt,
marar,
smantana,
ou,
cascaval ras,
piper,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Fierbem spaghetele ,,al dente" in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, iar sunca o taiem cubulete. Infierbantam untul intr-o tigaie si calim sunca, apoi adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
oregano,
piper,
sare,
busuioc,
ulei de masline,
catei,
cascaval,
ciuperci,
rama,
sos cu ciuperci,
paste,
Mod preparare: Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot.Se caleste in uleiul de masline pastrama de porc taiata foarte mic si 4 catei de usturoi intregi cu tot cu coaja.Cand acestea sunt calite ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Spanacul oparit si tocat se inabusa in ulei cu ceapa prajita si sare. Se leaga cu pesmetul. Macaroanele rupte in bucati se fierb in apa cu sare. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|