Retete culinare din categoria Paste

Lasagne cu sos Bolognese
Mod preparare: Ceapa , usturoiul si morcovul se curata. Ceapa se taie marunt cubulete, morcovul se da pe razatoarea cu gauri mici iar usturoiul se preseaza.In putin ulei calim ceapa, morcovul si usturoiul( se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Spaghete Carbonara
Mod preparare: Pastele se pun la fiert intr-un vas cu apa,sare si o lingura de ulei.Intre timp ouale se bat bine, se adauga usturoiul pisat apoi branza topita, smantana si mararul si se amesteca bine.Dupa omogenizar ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Spaghete simple cu branza
Mod preparare: Intr-o cratita, se pune apa la fiert in care se presara putina sare, in momentul in care apa incepe sa fiarba se adauga spaghetele si se lasa la foc mic. In timp ce fierb spaghetele se da branza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Spaghete cu piept de pui si sos de rosii
Mod preparare: Se dezoseaza pieptul de pui si se taie cubulete. O lingura de ulei si condimentele se amesteca si se prepara un sos care se pune impreuna cu carnea intr-o punguta si se da la rece.Se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Spaghete cu sunca
Ingrediente: spaghete, sunca, unt, sare,
Mod preparare: Spaghetele fierte si strecurate se asaza in tava unsa, un rand de spaghete, un rqnd de sunca sau orice afumatura taiata bucatele si bucati de unt. Se continua tot asa pana ce se umple tava.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Musaca de taitei
Ingrediente: carne, taitei,
Mod preparare: Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rand de taitei si un rand de carne, ultimul rand fiind de taitei.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 50 minute
Legume gratinate
Mod preparare: Scurgeti fasolea verde, curatati si spalati spanacul si mazarea. Pastele se pun la fiert. Cartofii se curata si se taie felii, apoi se fierb in apa sarata 10 min. Spanacul, mazarea si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Paste la cuptor
Ingrediente: paste, piper, ou, branza, rosie, ketchup, sare, carne,
Mod preparare: Se fierb pastele intr-o oala cu apa pana devin moi. se scurge apa, paste sunt puse in taza, tava fiind unsa cu putin ulei de masline.Intre timp intr-un castron se bat ouale pana se fac omleta, apoi se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Spaghete milaneze
Mod preparare: Intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care s-a pus si o lingurita de sare, se pun la fiert spaghetele. Se adauga o lingura de ulei sau de unt, pentru ca acestea sa nu se lipeasca intre ele.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Tagliatelle cu pui si ciuperci
Mod preparare: Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei, cand devine translucida se adauga pieptul de pui taiat bucatele si ciupercile taiate marunt.Se calesc toate si se ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute