Retete culinare din categoria Paste

SALATA DE PASTE FAINOASE
Mod preparare: Pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.Se scurg de apa, se amesteca cu usturoiul maruntit, ceapa taiata fin (chiar razuita pe razatoare cu gauri mici).Se adauga otetul, mierea si un sos ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Lasagna bolognese
Mod preparare: Intotdeauna sosul bolognese se prepara primul, deoarece are nevoie de un timp mai mare de gatire. In carti, se vorbeste de 3 ore, eu am fiert numai o ora, dar a iesit perfect si asa. Deci, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Spaghette cu branza Philadelphia
Ingrediente: spaghette, branza, patrunjel,
Mod preparare: Se fierb spaghettele al-dente.Imediat dupa fierbere se amesteca cu branza Philadelphia.Se toaca patrunjelul fin si se presara deasupra.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Pasta din ficat de porc (conserva)
Mod preparare: Se dau galbenusurile fierte tari pe razatoare.Se amesteca apoi cu untul frecat si pateul din conserva.Se adauga apoi celelate ingrediente. 
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Paste de casa cu carne
Mod preparare: Intr-un castron pui oualele, sarea, uleiul si putina faina. Amesteci bine, apoi pui compozitia pe o suprafata plana si framanti cu faina pana obtii ococa usor maleabila. Intinzi foaie subtir ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Spaghete cu masline si capere
Mod preparare: Spaghete se fierb in apa cu sare si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga. Maslinele se taie in bucati mici, capera si usturoiul se taie marunt. Uleiul se pune intr-o tigaie la incins, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Taitei cu branza de vaci
Mod preparare: Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pana se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie romburi sau dreptunghiuri. Se lasa putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Pasta Italiana
Mod preparare: Macaroanele le fierbi, pana aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cand le servesti, le presori ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Gnocchi gratinati
Mod preparare: Gnocchi ii fierbem 3-4 minute pana ce vin sus,ii luam cu un spumar ii amestecam cu ulei de masline si ii dam deoparte.Intre timp topim untul,adaugam cascavalul ras, branza dulce, topim totul la foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Pasta con funghi
Mod preparare: Se toaca ceapa marunt si se caleste putin.Se taie feliute ciupercile si se pun peste ceapa si se lasa la foc pana sunt facute, se vede pt.ca se inmoaie.Intr-o cratita se pun 2 litri de apa cu o lingur ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora