Retete culinare noi din toate categoriile

Burek cu varza dule
Mod preparare: Varza se taie fidea si se pune la calit. Se adauga sare si piper dupa gust. Cand este gata, se ia de pe foc.Intr-o tava unsa cu ulei se aranjeaza foile si umplutura astfel: se pun cate doua ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Supa de pui cu galuste
Mod preparare: Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ciulama de Pui
Mod preparare: Legumele se curata se spala si se pun la fiert se taie in bucati mai mari, deoarece ne trebuie decat supa de la ele nu si legumele, pulpele se parlesc.Se spala si se pun la fiert, pentru inceput ar ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Salata suedeza de hering
Mod preparare: Heringul se curata de piele si oase, se taie bucati mari cat se ia dintr-o inghititura.Cartofii se spala si se pun la copt.Sfecla se taie cuburi.Castravetii se clatesc cu apa rece si se taie cuburi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Trandafiri usori
Mod preparare: Aluatul:Intr-un bol amestecam ingredientele de aluat pana se face un aluat moale.Daca este lipicios se poate adauga inca putina faina. Se acopera cu nylon si se da putin la frigider. Umplutura: ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pui cu miere
Mod preparare: Se spala puiul si se pune intr-un vas adanc.Intr-o oala separat se pune mierea pe foc pentru a se lichefia impreuna cu visinata, lingura de ulei si lingura de seminte.Cand devine toata compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Salata de legume, verdeturi si maioneza de cartofi
Mod preparare: Fierbi cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza, pe ceilalti ii tai in cubulete, iar morcovii ii tai rondele. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Friptura de carne de pui  la tava cu legume
Mod preparare: Puii se ung cu ulei.Se presara piper si se aseaza intr-o tava.Se adauga ceapa, morcovi, usturoi, 100 ml de apa si se frig la cuptor cca 30 min, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere, carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Guguluf marmorat
Mod preparare: Batem untul spuma. Separam ouale. Galbenusurile si 100 gr de zahar le adaugam la compozitia de unt si mixam energic, pana se topeste tot zaharul, iar crema capata o consistenta pufoasa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 ore
Curcan Bolognese
Mod preparare: Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le dam pe razatoarea fina.Intr-o tigaie incalzim 2 linguri de ulei cu 4 linguri de apa. Adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m