Retete culinare noi din toate categoriile

SALATA DE PUI
Mod preparare: Tai carnea bucatele mici.O amesteci cu restul ingredientelor, stropesti cu otet, ulei si potrivesti de sare si piper.Maioneza o pui numai inainte sa servesti salata.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Pulpe de pui marinate
Mod preparare: Intr-un bol se pun la macerat toate ingredientele, impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se amesteca bine si se adauga pulpele. Lasam la macerat 5-6 ore, avand grija sa intoarcem pulpele de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Pesti prajiti cu  sos de bulion
Mod preparare: Curatam pestii de solzi si maruntaie, ii decapitam si ii spalam bine, bine. Din capetele curatate de branhii si de osul amar si spalate bine, facem o zeama de peste prin fierbere in apa cu sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Salata de cartofi curcubeu
Mod preparare: Intr-o cratita se pun cartofii la fiert in coaja cu putina sare si un ou. Intr-o alta craticioara se pune si morcovul la fiert.Intre timp se taie in cubulete mai mari ardeii grasi, castravetii ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Salata cu piept de pui si masline
Mod preparare: Pieptul de pui se taie fasii lungi si inguste, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 7 minute, uniform, in untul incins. Se scoate pe hartie absorbanta si se lasa sa se raceasca.Salata verde ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Analcolico alla frutta
Ingrediente: ananas, capsuni, suc de portocale, pere,
Mod preparare: Eu am dat prin frulator capsunile si ananasul Se da prin frulator un pahar de gheata, se pune intrun pahar lung gheata si peste se toarna sucul,se pune pai si se orneaza.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
CARNE DE VITEL CU OREZ
Mod preparare: Ceapa se taie marunt, ardeiul se curata de seminte si nervuri si se taie in fasii subtiri. Se calesc apoi in ulei si cand ceapa devine transparenta.Se adauga rosiile fara pielita si tocate marunt ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Bautura din capsuni, cu alcool
Ingrediente: capsuni, zahar, vin, coniac,
Mod preparare: Se spala capsunele.Se inlatura coditele.Se scurg de apa.Se amesteca cu zaharul si se pun la rece pentru 12 ore. Se amesteca cu bauturile reci indicate mai sus, cu zahar dupa gust. 
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
SALATA DE PASTE FAINOASE
Mod preparare: Pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.Se scurg de apa, se amesteca cu usturoiul maruntit, ceapa taiata fin (chiar razuita pe razatoare cu gauri mici).Se adauga otetul, mierea si un sos ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
CIORBA DE FASOLE VERDE
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute