Retete culinare noi din toate categoriile

Cocteil de sampanie
Mod preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul peste care se toarna si restul ingredientelor si se serveste cu cuburi de gheata.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Piept de pui quatro formagi cu galuste
Mod preparare: Pieptul de pui se transeaza in gratare, se condimenteaza cu maggi secretul gustului si cu piper si se prajeste pe grill cu un pic de ulei de masline.Dupa ce s-au racit gratarele le taiem fasii.Tocam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Salata verde cu ton
Mod preparare: Salata spalata si tocata se amesteca cu tonul maruntit dupa preferinte si cascavalul dat prin razatoarea mare. Se face un sos din ulei, otetul de mere, sarea si piperul si se asezoneaza cu el. ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Salata din vinete si rosii
Ingrediente: apa, rosii, sare, ulei, vinete,
Mod preparare: Vinete se toaca, se amesteca cu o lingura de lemn, putin cate putin, pana ce albesc. Se adauga ceapa, sare si rosii.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Salata de rucola cu parmezan
Mod preparare: Rucola se taie fasii.Parmezanul se taie cubulete.Castravetii si ciupercile se taie feliute.Busuiocul se toaca marunt.Se pun toate intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Tagliatelle cu pui si ciuperci
Mod preparare: Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei, cand devine translucida se adauga pieptul de pui taiat bucatele si ciupercile taiate marunt.Se calesc toate si se ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Compot de gutui
Ingrediente: vanilie, apa, zahar, gutui,
Mod preparare: Gutuile se curata de coaja, se taie in sferturi, scotandu-li-se mijlocul. Din coji si din partea din mijloc se prepara peltea. Restul se taie in felii de aprovimativ 1 1/2 cm grosime.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 45 minute
Pasta de ardei capia si gogosari
Mod preparare: Se curata legumele si se spala bine, apoi se toaca la robot sau la masina de tocat carne. Se pune amestecul intr-o oala de inox, se adauga sarea (care poate fi pusa in functie de gustul fiecaruia, da ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 ore
Zacusca de patlagele verzi (gogonele)
Mod preparare: Ceapa se taie pestisori si se innabusa in 200 ml.ulei.Se aduaga doar o lingurita de sare, daca folosim bulion. Cand ceapa a devenit translucida, se adauga rosiile sau bulionul diluat cu o cana de ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Sirop de afine
Ingrediente: sare de lamaie, zahar, afine,
Mod preparare: Afinele se spala si apoi se lasa la soare cateva ore.Apoi se paseaza iar siropul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune la foc mic pana se topeste zaharul. Din momentul in care incepe sa clocoteasc ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute