Foto 1 - Pui caramel

Pui caramel

Gramaj ingrediente:

  • 1 piept mare de pui fara pielita si dezosat
  • ulei de masline
  • 100ml apa
  • 8 lingurite zahar
  • 3-4 catei de usturoi
  • 4 cepe
  • sucul de la o lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Se taie carnea cubulete se se prajeste in uleiul incins intr-o cratita.
  2. Se adauga usturoiul pisat, se mai caleste putin, se aduga apa si se lasa sa se inabuse 15 minute sub capac.
  3. Separat se caleste ceapa tocata in putin ulei, dupa care se fierbe la baimarin adaugand cate putin zaharul pana la consistenta dorita, (trebuie sa fie un sos mai gros si auriu) se fierbe apoximativ 15 minute.
  4. Se adauga sosul peste pui,se toarna sucul de la lamaie, sare si piper.
  5. Si se mai tine pe foc 5 minute.



Pentru a putea comenta la reteta "Pui caramel" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Pui caramel". Adauga-l tu pe primul...