Retete culinare din categoria Mancaruri

Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala
Mod preparare: Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.Se presara pe deasupra coaja rasa de portocala si lamaie. Se aseaza intr-un vas in care am adaugat feliile ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
CRAP LA CUPTOR
Mod preparare: Se curata pestele de solzi si intestine, se spala, se condimenteaza cu condimetul special pentru peste (atat inauntru cat si pe dinafara) si se pune in tava in care se afla deja ulei.Ardeii se taie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)
Mod preparare: Carnea de pui se taie cubulete, se pune intr-un castron, iar peste ea se adauga sosul pentru marinada format din ingredientele mentionate. Lasam totul la marinat in frigider pentru 30 de minute ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Pulpe de pui cu pasta de ardei
Mod preparare: Se iau pulpele se da pielita jos si se prajesc in putin ulei, pe amandoua partile. Se scot pe o farfurie.Se taie o ceapa mare in patru, si se taie feliute subtiri (solzi). Se pun in uleiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei
Mod preparare: Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta din paharul cu vin si toate condimentele macinate si 2 linguri sos de soia.Taiem si cativa catei ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
COTLET DE BERBEC
Mod preparare: Pui la prajit, in ulei, slanina si ceapa. Prajesti apoi cotletele. Dupa ce s-au rumenit, le transferi intr-un vas care merge la cuptor, adaugi slanina, ceapa si 1 lingura faina. Amesteci si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Piept de pui cu mazare
Mod preparare: Spalam bine pieptul de pui il taiem in cubulete. Punem intr-o craticioara 2 linguri de ulei din samburi de struguri si dupa ce s-a incins punem bucatalele de piept si le calim putin, amestecand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Rosii umplute cu ciuperci
Mod preparare: Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si aind incepe sa se ingalbeneasca.Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb impreuna inabusit, pana cand se inmoaie bine. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Praz cu masline  in sos de rosii
Ingrediente: fire de praz, masline, ulei, zahar, otet, bulion, sare,
Mod preparare: Se curata prazul.Se spala si se taie bucati nu prea mari. Se opareste cu apa clocotita. Se pune prazul scurs bine de apa intr-o cratita cu ulei fierbinte.Se lasa sa se prajeasca usor.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute