- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria MancaruriMod preparare: Pestele curatat, spalat si lasat la sare o jumatate de ora, se asaza in tava pe niste betisoare. Se umple burta cu bucati de unt si cascaval ras. Deasupra se pune unt neincalzit si cascaval ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
vinete,
Mod preparare: Am spalat vinetele pt a indeparta evantuelele tratamente agricole, le-am sters, apoi le-am copt si curatat. Am pus vinetele curatate sa se scurga de zeama, apoi le-am tocat pe un carpator de lemn cu u ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
ciuperci,
smantana,
patrunjel verde,
suc de rosii,
ceapa,
suc de lamaie,
vin,
unt,
faina,
oua,
Mod preparare: Se spala ciupercile, nu se curata de pielita, se taie in felii, se pun in cratita, cu ceapa tocata si unt, sa se inmoaie, pe foc mic, in zeama lor. Cand a scazut apa lasata de ciuperci, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs. Apoi se sareaza, se aseaza in tava cu ulei, condimente, sare, usturoi si cu o cana de apa.Se baga la cuptor si din cand in cand se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
peste nisetru,
crap,
salau,
stiuca,
mihalt,
sare,
piper,
faina,
ulei,
sos marinat,
morcov,
patrunjel,
ceapa,
bulion,
otet,
zahar,
condimente,
Mod preparare: Se poate prepara marinata din orice fel de peste: nisetru, crap, salau, stiuca, mihalt, etc. Pestii mari (crap, salau, nisetru), trebuie taiati bucati, cei mici (mihalt,etc.) se vor lasa intregi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi pe lungime, se sareaza si se condimenteaza, apoi se introduc la cuptor intr-o tava cu grasime. Cand sunt bine patrunsi, se scot si se servesc ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
vita,
carne de porc,
marar,
patrunjel,
ou,
faina,
ceapa,
dovlecei,
ulei,
pesmet,
sos tomat,
cascaval,
sare,
piper,
sos smantana,
Mod preparare: Carnea se spala, se zvanta, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, dovleceii se curata, se spala, se taie rondele. Ceapa se inabusa in ulei cu adaos de apa si se raceste ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se oparesc 10 minute si se scurg. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga ardeiul rosu taiat rondele dupa care ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Se pregateste o tava de cuptor in care se aseaza un strat de aproximativ 1 cm sare mare.Se spala pulpele, se sterg bine intr-un prosop, se condimenteaza cu boia de ardei, piper alb si se aseaza in tav ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rand de taitei si un rand de carne, ultimul rand fiind de taitei.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 50 minute
|
Intra in cont
|