- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
cotlete de vitel,
suc de lamaie,
oua,
cascaval felii,
pere,
rosii,
faina,
pesmet,
unt,
boia,
piper,
patrunjel,
Mod preparare: Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina, ou si pesmet (in ordinea asta). Pesmetul se preseaza usor pe carne sa adere bine, dupa care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Curatati cartofii de coaja si ii taiati rondele.La fel faceti si cu ciupercile.Apoi taiati carnea felii ca pentru snitele si o bateti putin de tot . Asezati pe rand cartofii, carnea si ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
oua,
lamaie,
faina,
praf de usturoi,
boia dulce,
piept de pui,
unt,
supa de pui,
suc de la lamaie,
Mod preparare: Intr-un vas adanc se bate oul cu sucul de la o jumatate de lamaie. In alt vas, se amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua dulce. Se trec bucatile de pui prin ou si apoi prin faina. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Carnea, spalata, se trece prin masina de tocat, se amesteca bine cu sare si piper. Din aceasta pasta se fac 6 turtite de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet si se prajesc in grasimea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien. Se aseaza intr-un vas straturi, hamsii, ceapa, masline, foi dafin, piper.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se spala bine puiul, se usuca, se unge cu margarina apoi se da cu vegeta, piper, boia dulce.Se aseaza pe o sticla (sticla sa fie plina cu apa) si se introduce la cuptor timp de 1,20 min.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
peste,
radacini de telina,
ceapa,
portocala,
prize sofran,
ulei de masline,
sare,
piper,
marar verde,
Mod preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Curatati telina si taiati-o bastonase. Taiati marunt ceapa curatata si caliti-o doua minute, la foc mic, in doua linguri de ulei incins. Adaugati ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Feliile de cotlet se bat bine, puse intr-o punga de nylon, se potriveste gustul de sare, piper si vedeta. Ouale se bat bine si se pun 2 linguri de ulei in ele. Feliile de cotlet se trec ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Dupa ce am spalat fasolea bine, am pus-o la fiert in apa cu putina sare.Se fierbe si din cand in cand se aduna spuma (daca face spuma). Dupa ce a fiert bine se adauga ceapa, morcovul si ardeiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 ore
Mod preparare: Se unge pestele cu unt sau ulei de masline si se condimenteaza dupa preferinte sau se poate necondimentat, doar simplu, cu putina sare.Se pune un strat de sare intr-o tava, se aseaza pestele in tava, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|