- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
piept de curcan,
legume mixte congelate - 0.200 k,
oua,
smantana lichida,
piper alb,
vin alb,
oregano,
usturoi pudra,
mere,
ulei,
broccoli,
crochete de cartofi congelati,
rosii,
sos,
ceapa,
sos Worchester,
sare,
morcovi,
conopida,
Mod preparare: Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca cu oua, smantana lichida, putin vin alb, sare, piper, oregano si usturoi pudra,rezultand o farsa ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Varza se taie si se pune la desarat in apa. Ceapa se taie solzi si se caleste in ulei dupa care se adauga carnea macinata si se prajeste in continuare adaugandu-se condimente dupa gust.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ardei verzi,
rosii coapte,
ceapa,
catei de usturoi,
carnati afumati,
ulei de masline,
zahar,
cimbru,
oregano,
nucsoara,
sare,
piper,
patrunjel verde tocat,
Mod preparare: Se spala ardeii, se taie in doua, li se scot cotoarele si semintele si se taie pe lat, in fasii groase. Li se scot rosiilor coditele, se oparesc, se curata de pielita, se taie in doua ca sa li ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-o tigaie incalzita 3-4 min,la foc mic, se pune tot untul sau untdelemnul, imediat se adauga ceapa taiata marunt sau rasa fin, se caleste 1/2 min, apoi se aseaza creierul taiat in felii de 2 cm ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
porc,
ceapa,
morcovi,
patrunjel,
pastarnac,
telina,
foi de dafin,
ienibahar,
sare,
usturoi,
Mod preparare: Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se parlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satarul. Se asaza intr-o oala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn si se taie in felii subtiri, dar nu de ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se curata pestele, se spala si se sareaza. Se unge cu ulei o hartie pergament taiata in dreptunghi, care sa infasoare pestele o data si jumatate, capetele fiind cu 2 cm mai lungi. Se aseaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
pulpe,
cartofi,
mazare,
fasole verde,
gogosari in otet,
ciuperci,
ulei,
foaie dafin,
piper,
boia dulce,
usturoi,
sare,
Mod preparare: Pui uleiul in tava cu pulpele crestate un pic pe ambele parti. Lasi circa 20 min la cuptor intorcandu-le din cand in cand. Pe urma pui toate legumele in tava si torni un pahar de apa peste ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se taie puii in bucati potrivite.Intr-o cratita se pun 100 gr. unt si, la foc mic, bucatile de carne se auresc frumos. Cand acestea s-au aurit pe toate partile, se pune usturoiul nepisat. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Este preferabil ca sa fie ceapa de apa alba si pestele de acelasi soi si marime. Intr-o oala se pun bucatile de peste, tot otetul si apa doar cat sa acopere pestele. Se pune la fiert pe tabla la foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 ore si 30 minute
|
Intra in cont
|