- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
fasole verde,
ceapa,
morcovi,
telina,
ardei gras,
pasta de tomate,
ulei,
marar,
condimente,
supa,
tarhon,
sare,
piper,
carne,
Mod preparare: Ceapa, morcovul, telina si ardeii se curata, se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.Se pun in cratita cu putin ulei si apa fierbinte sau zeama de carne pentru calire.Cand se inmoai ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
pulpe de curca,
muschi afumat,
telina,
radacina de patrunjel,
ceapa,
morcovi,
gulioară,
felii de bostan,
varza,
bulion,
sos de soia,
ghimbir,
ardei iute,
maioneza de casa,
cartofi fierti,
castraveti murati,
gogosar,
oua,
curry,
marar verde,
patrunjel verde,
gat de curca,
aripi de curca,
Mod preparare: Am pus carnea cu legumele de supa(morcov, telina, patrunjel, gulie, 2 cepe, 2 catei de usturoi, cateva boabe de piper, sare) in oala sub presiune. Am lasat 40 de mninute de cand a inceput sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Mod preparare: Se curata pestele de oasele mari sau de preferat se cumpara somon fara oase, se intinde intr-o tava si se adauga uleiul de masline, untul, foile de dafin deasupra pestelui. Deasemenea sucul de la ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
piept de pui,
ciuperci,
cascaval,
legatura patrunjel,
piper,
sos,
smantana,
maioneza,
usturoi,
sare,
cartofi,
Mod preparare: Carnea se taie ca pentru snitele si se bate, ciupercile si patrunjelul se toaca, iar cascavalul se rade pe razatoarea mare. Din ciuperci, cascaval si patrunjel se face o compozitie care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ardei,
ciuperci,
orez,
ceapa,
ulei,
sare,
piper,
cimbru,
rosii,
pasta de tomate,
patrunjel,
marar verde,
Mod preparare: Ceapa tocata se pune impreuna cu orezul spalat la calit in ulei incins. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu o cana de apa si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se spala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala cartofii si se pun la fiert necuratati in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se taie rondele. Se ia o tava se unge bine cu margarina si se asaza un strat felii ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se prepara in apropiere de ora mesei. Se asaza puiul peste un strat de cartofi taiati bucati mari. Daca puiul este mic se frige o data cu cartofii, daca este mai mare, se rumeneste mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de vita,
carne porc,
ceapa,
oua,
verdeata,
faina,
ulei,
piper,
sare,
salata verde,
Mod preparare: Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se inabusa in ulei si se raceste. Carnea se curata, se taie felii si se trece, impreuna cu ceapa inabusita si racita, prin masina de tocat cu sita deasa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
carne fara oase,
ceapa,
oua,
verdeata,
felii de paine,
sare,
piper,
unt,
faina,
lapte,
sifon,
Mod preparare: Se pune carnea tocata cu ceapa taiata si bucata de unt intr-o cratita, se acopera si se lasa sa fiarba in sucul ei, amestecand din cand in cand. Se sareaza si se pipereaza. Se asteapta pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
pui,
ardei,
ardei verde,
ardei galben,
mar,
ghimbir,
ciuperci,
orez cu bob lung,
sos,
lamaie,
zahar,
Mod preparare: Pieptul de pui se portioneaza cubulete de 1 cm, ardeiul, ceapa si ciupercile se taie julien. In wok-ul incins se adauga ulei de masline, apoi pe rand puiul, ceapa, ardeiul si ciupercile. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|