- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
cartofi,
rosii,
pasta de rosii,
supa,
ardei galben,
ciuperci,
busuioc,
branza rasa,
sare,
piper,
Mod preparare: Cartofii se taie in 8 si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se scurg de apa si se pun intr-o forma de Jena. Rosiile se taie rondele si se pun peste cartofi impreuna cu supa de legume si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Spalam, curatam pulpele de pielita si le taiem in doua. Le asezam in tava, apoi punem pe langa ele cartofii curatati si taiati. Punem o cana de apa (cine vrea mai mult sos pune mai multa apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
carne,
foi de dafin,
patrunjel verde,
cimbru,
telina,
supa,
boabe de piper,
iaurt,
coaja de lamaie,
sare,
piper,
fire tarhon,
morcovi,
radaini de patrunjel,
Mod preparare: Se spala carnea, se zvanta, se acopera de jur-imprejur cu crengutele de patrunjel si de cimbru si se leaga cu ata de bucatarie. Se curata zarzavatul de supa, se clateste si se taie bucati.Intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
gaina de casa,
ceapa,
pasta de gogosari,
catei de usturoi,
orez,
turmenic,
boia,
sare,
piper,
patrunjel verde,
Mod preparare: Gaina se spala bine si se transeaza in bucati mai mici.Ceapa se curata si se soteaza in putin ulei.Adaugam pasta de gogosari, usturoiul presat, boia, piper, sare si jumatate din patrunjelul verde toca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se spala broccoli-ul sub un jet de apa si se scurge.Se indeparteaza frunzele si buchetele ofilite si se taie in buchetele.Tulpina buchetelelor se curata, se taie scurt, si se cresteaza la capat, in ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
soia,
ciuperci,
morcovi,
patrunjel,
pesmet,
ceape,
pastarnac,
ulei,
cartofi,
catei de usturoi,
faina,
piper,
sos,
unt,
vegeta,
otet,
cimbru,
marar,
sare,
Mod preparare: Soia si ciupercile se pot fierbe impreuna aproximativ 20 de minute.Se scot apoi si se lasa sa se scurga de apa.Se toaca impreuna.Se adauga ceapa calita usor in ulei.Morcovul si pastarnacul se rad fin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se desareaza varza, se toaca si se pune la fiert in apa in care a clocotit 20 de minute un ciolan afumat. Intre timp, se fierb foarte bine si ciupercile, care se adauga peste varza si se lasa sa mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
carne,
untura,
ceapa,
pasta de tomate,
cartofi,
verdeata,
usturoi,
sare,
piper,
cimbru,
boia de ardei,
Mod preparare: Carnea de miel se spala, se scurge de apa, se portioneaza o bucata la portie, se sareaza, se condimenteaza cu cimbru si boia, apoi se inabusa intr-un vas cu 1/2 din cantitatea de ulei sau untura. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se coc vinetele ca pentru salata, se curata si se rup in fisii. Separat se coc si ardeii, se curata si se rup in fisii. Intr-o cratita sau vas termorezistent, se pune un rind de felii de ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
pasta de rosii,
vinete,
foi de lasagna,
smantana,
cascaval ras,
ulei,
ceapa,
catei de usturoi,
ardei gras,
rosii,
piper,
sare,
Mod preparare: Pentru legume, incinge uleiul intr-o tigaie mare.Pune toate legumele in tigaie si caleste-le pana se vor inmuia, amestecandu-le din cand in cand, 20-30 minute.Asezoneaza-le dupa gust si pune-le ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|