- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
costita de porc,
catei de usturoi,
vin alb,
miere,
palinca,
sare,
piper,
delikat,
ulei,
Mod preparare: Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei si prajim costitele condimentate pe ambele parti. Intr-un pahar preparam urmatorul amestec: 2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ceape,
ulei,
ciuperci,
morcovi,
patrunjel,
pastarnac,
sare,
piper,
foi de dafin,
enibahar,
Mod preparare: Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ulei. Se adauga ciupercile spalate si taiate si putina apa. Se curata zarzavatul si se rade pe razatoare. Adaugam sare si piper dupa gust, foi ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
dovlecei,
ardei capia,
morcovi,
ceapa uscata,
ceapa verde,
cartofi,
cas afumat,
iaurt,
oua,
piper,
tarhon,
cimbru,
busuioc,
marar,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Pune la fiert cartofii in coaja, nu inainte de a-i spala bine. Si pentru ca ramane destul timp cat fierb cartofii, poti curata in liniste restul de legume: morcovii si ceapa de coaja, ardeiul de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja. Intre timp se prepara branza, astfel: cele 2 oua se bat bine cu putina sare, se adauga casul, smantana, sarea(daca mai este necesar) si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
crap,
morcovi,
ceapa,
radacina de patrunjel,
rosii,
pasta de tomate,
leustean,
bors,
sare,
telina,
patrunjel,
Mod preparare: Legumele taiate se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert , se adauga pasta de tomate si borsul. Dupa cca 5 min de fierbere se adauga bucatile de crap si se fierb impreuna.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se portioneaza si se sareaza. Otetul se dilueaza cu 500 ml apa si se fierbe. Pestele se inabusa sau se prajeste ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se taie ceapa si ardeii bucatele, se pun la calit in ulei. Se pune sare. Cand s-au inmuiat, se adauga rosiile decojite si taiate bucati. Cand s-au inmuiat si acestea se sparg 4 oua (car ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ciuperci,
ceape,
pasta de tomate,
ulei de masline,
digesta praf,
morcovi,
marar,
tarhon,
sare,
cimbru,
coriandru cuie,
Mod preparare: Se curata ciupercile, se spala si se taie bucati potrivit de mari. Se inabuse. Ceapa taiata felii se prajeste usor in ulei. Se pun apoi ciupercile. Cand a scazut apa se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete.Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.Crenvustii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid bine capetele ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa si se scurg bine.Piciorusele se separa si se taie marunt. Se curata ceapa si catelul de usturoi, se spala si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|