Retete culinare din categoria Mancaruri

Piept de pui picant cu fasole verde
Mod preparare: Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu uleiul de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Pui manastiresc
Mod preparare: De va asteptati la o mancare simpla -manastireasca, aflati ca nu e chiar asa! Puiul acesta nu prea e pentru calugari, pare mai degraba "o gateala festiva, pentru oaspeti" .O mancare bogata , gustoasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Chiftelute cu somon
Mod preparare: Somonul se sareaza, pipereaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se lasa deoparte.Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se paseaza. Morcovul ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mazare cu garnitura de cartofi si salata
Mod preparare: Calesc ceapa, adaug mazarea strecurata.Las sa se caleasca putin impreuna, adaug o cescuta de apa, zarzavatul, condimentez, las sa scada sosul. Spre final adaug sosul de rosii si mai las 3 minute ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Tocana cu carne de oaie
Mod preparare: Carnea se spala, se portioneaza cate 2-3 bucati la portie si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Cand este gata, se scoate in alt vas. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt; ardeii se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Musaca cu carne de curcan
Mod preparare: Se pregateste carnea pentru musaca. Vom toca carnea la robot sau la blender. Vom praji putin ceapa in ulei din samburi de struguri, ardeiul taiat felioare, cu vegeta fara sare. Se tine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Musaca de spanac
Ingrediente: spanac, carne, ceape, grasime, ou, bulion, sare, piper,
Mod preparare: Se inabusa ceapa taiata marunt.Se adauga carnea tocata.Se inabusa impreuna picurand cate putina apa rece.Se mai trece odata prin masina de tocat carne.Se amesteca cu un ou intreg.Se adauga verdeata, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Varza cu costita afumata
Mod preparare: Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.Se freaca cu sare mare si se da deoparte.Costita se taie si se pune in apa calduta timp de 10-15 minute cat se incalzeste apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mancare din pastai de fasole cu carne de porc
Mod preparare: Incepem cu carnita, pe care o spalam, o taiem cubulete si o punem la fiert in apa cu sare. Curatam, spalam si taiem sau rupem pastaile bucatele, curatam si spalam ceapa si morcovii.Intro cratita ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Hering marinat cu legume
Mod preparare: Se curata heringul (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece si se pune la congelat. Pregatirea heringului pentru marinare se face inainte de dezghetarea lui completa, pentru ca se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora