- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
pulpe de pui,
cartofi,
fire de ceapa verde,
ardei rosu,
usturoi,
orez brun,
ceapa rosie,
ulei,
fire de usturoi,
ardei verde,
portocale,
sare,
condimente,
Mod preparare: Se curata pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosi julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa ...
Complexitate: Medie
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se taie carnea cubulete se se prajeste in uleiul incins intr-o cratita.Se adauga usturoiul pisat, se mai caleste putin, se aduga apa si se lasa sa se inabuse 15 minute sub capac.Separat se caleste ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala bine ficatii, dupa care se pun intr-un bol in care s-a pus prealabil laptele cu sare si piper si se da la frigider peste noapte.Se scot ficatii si se pun in ulei, se calesc un pic, dupa care ...
Complexitate: Medie
Durata: 25 minute
Mod preparare: Ceapa se curata, se taie pestisori, morcovii curatati se dau prin razatoarea mica si impreuna cu telina se pun in tigaie la calit cu ulei. Intre timp, sucul de rosii se amesteca cu vinul, boiaua ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
dovlecei,
usturoi,
ceapa,
masline,
ulei,
vin alb,
faina,
zeama de lamaie,
busuioc,
bulion,
patrunjel,
sare,
piper,
Mod preparare: Dovleceii (in coaja) se spala, se sterg si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara cu zeama de lamaie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se ...
Complexitate: Medie
Durata: 50 minute
Ingrediente:
piept de pui,
ficat de pui,
ciuperci,
ulei,
ceapa,
oua,
sos,
patrunjel verde,
sare,
piper,
Mod preparare: Pieptul de pui dezosat se bate cu batatorul de carne asemenea snitelului, avand grija sa nu se rupa. Se formeaza o felie de carne, care trebuie sa fie flexibila pentru a fi rulata.Feliile de piep ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de pui,
orez,
oua,
morcovi,
telina,
ardei gras,
ceapa,
varza,
ulei,
sare,
piper,
patrunjel verde,
Mod preparare: Orezul bine ales, se spala si se fierbe cu sare. Se taie legumele jullien si se fierb in baie de ulei. Se scurg bine si se amesteca cu ouale facute omlete si orezul fiert.Se adauga pieptul d ...
Complexitate: Medie
Durata: 45 minute
Ingrediente:
platica,
rosii,
ardei gras,
cartofi,
patrunjel,
masline,
ceapa,
vin alb,
ulei,
foi de dafin,
piper macinat,
suc de rosii,
sare,
Mod preparare: Platica se curata, se spala se freaca cu sare. Se pune la cuptor cu rosiile ardeii, maslinele, ceapa, cartofii (fierti pe jumatate), ulei, foi de dafin, piperul si vinul. Se lasa la cuptor ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa cu sare, se scurge de zeama si se pune cu unt intr-o cratita. Se desface faina cu lapte rece, se adauga ouale batute bine si se potriveste de sare. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de pui,
fasole verde,
ardei gras rosu,
telina,
morcovi,
pastarnac,
ulei de masline,
marar,
piper roz,
sare,
vegeta,
Mod preparare: Spalam pieptul de pui, il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa ce am perpelit bine carnea in ulei, punem legumele, fasole verde fideluta, ardei gras rosu, telina, ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
|
Intra in cont
|