- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
pui,
bulbi de fenicul,
ceape,
paste de tomate,
oua,
smantana,
masline negre,
ulei de masline,
sare,
piper,
Mod preparare: Taiati fiecare pui in doua, iar bulbii de fenicul taiati-i mai intai felii groase de 5 mm si pe urma bastonase. Curatati ceapa si taiati-o fideluta.Incingeti uleiul intr-o tigaie de teflon si ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun la fiert cartofii si 6 oua in apa cu sare. Ouale trebuie sa fie fierte tari, iar cartofii pe jumatate fierti.Se curata cartofii si ouale fierte si se taie felii.Celelate doua oua se bat ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si cimbru. Separat se prepara un sos de usturoi pisat si 2 linguri de apa. Se strecoara zeama in tocatura si ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se curata pestele, se spala, se da sare si piper si se pune in tava cu cateva boabe de piper si catei de usturoi. Se toarna deasupra uleiul, bulionul desfacut cu apa si se da la cuptor.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cartofi,
unt,
ceapa,
carne macra,
ulei,
patrunjel verde,
piper,
paine,
oua,
supa,
faina,
sare,
Mod preparare: Se dau prin masina de tocat carnea, verdeata, se toaca fin ceapa si se aureste putin in ulei fierbinte. Se pune carnea si verdeata in tigaie cu ceapa si se amesteca incet la foc mic pana cand ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
Ingrediente:
medalion de rechin,
orez,
cascaval ras,
unt,
dovleac,
rosii,
foi de varza,
ceapa rosie,
vin alb,
sare,
piper roz,
boia dulce,
tarhon,
menta,
Mod preparare: Pregatim bucatile de rechin, pe care le asezam in tava, il asezonam cu rosii taiate, frunze de salata si bastonase de dovleac, peste care adaugam si cele 200 ml vin.Separat fierbem orezul cu 2 ...
Complexitate: Medie
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se curata ceapa si se toaca marunt. Uleiul il punem intr-o cratita mai mare si sotam ceapa pana devine sticloasa.Adaugam pasta de gogosari, bucatile de carne taiate felii si varza murata pe care ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
Ingrediente:
cartofi,
ulei de masline,
ceapa,
ciuperci,
usturoi,
vin rosu,
piper,
cascaval,
smantana,
oua,
sare,
Mod preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare pentru 15-20 de minute.Se fierb pe jumatate, deoarece ii mai punem si la cuptor.Se lasa la racit si se taie sub forma de rondele.Intre timp pregati ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ulei de masline,
ceapa tocata,
pulpe de pui,
usturoi,
supa,
otet balsamic,
rosii,
knorr gaina,
piper,
sare,
Mod preparare: Preincalziti cuptorul de 175 de grade C.Intr-o tigaie mare, incingeti uleiul la foc mediu. Adaugati ceapa si dati focul mai incet. Lasati ceapa sa se caramelizeze, amestecand doar cat sa nu ...
Complexitate: Medie
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se taie muschiul in 4 bucati, apoi se despica pe lungime, fara a-l taia complet.Se taie smochinele uscate in doua si cu ajutorul unei lingurite, se scoate miezul si se intinde pe bucata de muschi.Se ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|