- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
varza,
afumatura,
ceapa,
fire de ceapa verde,
marar,
suc de rosii,
boia,
foi de dafin,
piper,
ulei,
sare,
Mod preparare: Se taie varza fideluta,se pune intr-un vas ,se sareaza si se lasa circa 5-10 min pentru a intra bine sarea in ea si a se inmuia.Separat se taie ceapa marunt si se caleste pe foc in ulei incins ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Mod preparare: Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la prajit cateva minute, cat sa se inmoaie, nu sa se rumeneasca. Se scot din tigaie si se aseaza intr un vas yenna. Ouale se bat cu sare s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Faina se asaza pe o planseta. In mijlocul cantitatii de faina se face un gol, in care se adauga oualele,150 ml de apa si sare.Se amesteca, incorporand treptat faina si se framanta pana se obtine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 50 minute
Ingrediente:
vinete,
ardei grasi,
dovlecei,
rosii,
ceape,
usturoi,
cimbru,
foi de dafin,
lamaie,
patrunjel,
ulei de masline,
sare,
piper,
Mod preparare: Taiati cubulete vinetele, dovleceii si ardeii (fara seminte). Tocati marunt ceapa, curatati rosiile de pielita si taiati-le bucati mai mari. In 100 ml ulei incins, caliti vinetele circa ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
piept de pui,
bacon,
rosii,
frisca,
ketchup,
ardei iute,
usturoi,
busuioc,
mar,
piper,
sare,
Mod preparare: Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper. Peste fiecare felie de bacon asezam cate o felie de piept de pui si rulam. Ungem c ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
pulpe,
iaurt,
ghimbir,
usturoi pisat,
boia iute,
chimion macinat,
coriandru macinat,
sare,
colorant rosu alimentar,
unt,
Mod preparare: Pulpele se spala si se sterg bine cu prosoape de hartie.Pe fiecare pulpa se fac 2-3 crestaturi cu adancimea de 1 cm.Iaurtul se pune intr-un castron impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin untul.S ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma, le dam deoparte.Curatam ciupercile (multa lume nu le curata si rau face) de pielita aceea plina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Ingrediente:
ciuperci,
orez,
ceape,
morcovi,
rosii in bulion,
marar,
patrunjel,
delikat de legume,
piper,
sare,
Mod preparare: Se toaca ciupercile marunt.Morcovul se da prin razatoarea mica.Ceapa se toaca marunt.Orezul se spala si se lasa in apa la inmuiat.Intr-o tigaie turnam 100 ml ulei, punem ceapa tocata, morcovul ras la ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 10 minute
Mod preparare: Intr-o tigaie sau cratita mare se prajeste ceapa taiata marunt si carnatul taiat bucati. Cand sunt numai pe jumatate prajite, se adauga cartofii fierti si taiati in felii groase de 3-4 mm. S ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|