Retete culinare din categoria Mancaruri

Gyros la cuptor
Mod preparare: Spalam pieptul de pui, il taiem bucatele mici si-l punem la marinat in sosul pregatiti astfel: amestecam condimentele (oregano, rosmarin, chimen, boia, sare si piper dupa gust) cu 4 linguri de ulei ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Varza dulce cu carnati proaspeti
Mod preparare: Varza dulce se toaca mai mare.Se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in 50 ml ulei, morcovii feliati ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Varza umpluta cu carne
Mod preparare: Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cate una la portie si se curata de cotoare avand grija sa ramana intreaga.Se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ghiveci bulgaresc
Mod preparare: Se taie carnea in felii mari, dupa care se rumeneste in ulei. Adauga ceapa taiata pestisori, morcovii in bucati mari si ardeii, fideluta. Dupa ce totul a capatat o culoare aurie, se pun si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
MUSCHI DE VITA FIERT DAR FRIPT
Mod preparare: Carnea se unge cu sare (cca1/2 lingurita), piper si uleiul de masline.In oala de presiune se pun legumele, curatate ,taiate in 2 sau 4.Peste acest soclu de legume, se pune muschiuletul.Se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ghiveci cu carne
Mod preparare: Carnea taiata bucatele se fierbe inabusit. Apoi, se adauga legumele fierte inabusit in untdelemn si apa.Se da la cuptor.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME
Mod preparare: Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste.Dovleceii si rosiile se taie rondele.Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
MACROU  LA CUPTOR CU SOS ALB
Mod preparare: Macroul se curata de intestine, se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se sareaza.Separat intr-o tava sau vas de yena se toarna putin ulei de masline sau de care aveti,se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute