- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria MancaruriMod preparare: Se incinge cuptorul la 220 gradeC.Se fierb cartofii pana se inmoaie, aprox.12 minute.Se scurg, se injumatatesc si se rastoarna intr-un vas.Se adauga ceapa, maslinele si ierburile, apoi se stropesc cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Pregatim umplutura: ceapa si ardeul taiate marunt se pun sa se caleasca bine, se adauga sosul de soia si rosile date pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la foc mic acoperit ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Crevetii in general se gasesc congelati, intregi, decorticati sau chiar amestecati cu fructe de mare.Fiecare crevete din cei congelati se cresteaza cu cutitul incepand de sub cap pana la coada, se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei pina se inmoaie. Se adauga orezul ales si spalat, morcovul ras pe razatoarea de zarzavat si se lasa sa se prajeasca putin. Se adauga bulionul, 2 linguri de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se aleg morcovi carote, sunt mai grosuti, scurti, cu varful rotund, mult mai dulci si cu o culoare intensa.Curatati, spalati morcovii si taiati-i in doua pe lungime.Taiati fiecare bucata in felii cat ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga pieptul feliute si prajeste pana se aureste.Adauga vinul, lasa putin sa se reduca, adauga apoi restul ingredientelor si lasa la foc mic vreo 20 de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
dovlecei,
pui,
ceapa verde,
oua,
marar,
ardei rosu,
pesmet,
piper,
suc de rosii,
ulei de masline,
vin alb,
patrunjel,
oregano,
sare,
ardei capia,
Mod preparare: Dovleceii se curata "zebra", se scobesc de miez.Pieptul de pui se toaca cubulete, se amesteca cu miezul, tocat si el, al dovleceilor.Se toaca o jumatate de ardei rosu si se amesteca cu cele de mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
peste,
pasta de ardei,
usturoi,
lamaie,
oua,
mac,
susan,
faina alba,
malai,
ulei de masline,
Mod preparare: Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul zdrobit il amestecam bine si ungem bucatile de peste. Oule le batem bine cu o furculita. ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
cartofi,
ceapa,
ceapa verde,
morcovi,
cabanos,
oua,
cascaval,
lapte,
ketchup,
ulei,
patrunjel,
piper,
sare,
Mod preparare: Curatati ceapa, morcovul si cartofii. Tocati marunt ceapa, taiati morcovii felii subtiri, cartofii felii mai grosute, de 7-8 mm iar carnatii felii de 4-5 mm grosime.Puneti uleiul intr-un vas de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
somon,
lamai,
ulei de masline,
sare mare,
lapte,
faina,
nucsoara,
smantana,
wisky,
vin alb,
patunjel,
sare,
piper,
cimbru,
enibahar,
foaie de dafin,
Mod preparare: Pastravul somonat se dezoseste, se asaza in tava pe un strat de sare mare.Il stropim cu zeama de lamaie si ulei de masline si il dam la cuptor pentru 20-25 de minute. Sosul: Dizolvam faina in lapte, ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
|
Intra in cont
|