- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
morcovi,
telina,
pastarnac,
ceapa,
ardei verde,
ardei kapia,
praz,
ciuperci,
ulei de masline,
Mod preparare: Spalam si curatam legumele, dupa care le taiem in forma dorita si le saram putin. Telina, morcovul si pastarnacul, le punem impreuna in vasul de jos al steamer-ului. Feliem restul de legume ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
carne de pui,
ceapa,
cartofi,
morcovi,
ciuperci,
cascaval,
unt,
sare,
patrunjel,
vegeta,
oua,
Mod preparare: Ceapa si morcovii se taie rotocoale si se inabusa in putin ulei. Se taie cartofii, ciupercile si carnea bucatele. Se aseaza in straturi, in cupe rezistente la caldura, morcovii cu ceapa, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
caras,
rosii,
ardei gras,
morcovi,
ceape,
usturoi,
vin alb,
suc de rosii,
piper,
lamai,
sare,
Mod preparare: Se curata pestele se spala si se aseaza in tava de la cuptor. Se feliaza rosiile si se pun peste peste impreuna cu ceapa, se taie ardeii cubulete, morcovul rondele si usturoiu si se aseaza in tav ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se trag in unt cativa cartofi curatati si taiati felii. Se face acelasi lucru cu cativa dovlecei in floare. Se aseaza intr-un gratin un rand de cartofi si unul de dovlecei. Se toarna ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ceape,
morcovi,
ardei rosu,
ardei verde,
carne de vita,
carnati,
cartofi,
ulei,
sare,
piper,
boia,
condimente,
secretul gustului,
Mod preparare: Se curata ceapa, morovi, ardelul verde si ardelul rosu, se spala apoi se tau cubulete mici.Intr-o cratita se pune ulei unde se adauga legumele sa se caleasca putin cu boia peste care am adaugat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
cartofi,
vinete,
gogosari rosii,
pulpe de pui,
patrunjel,
margarina,
sare,
piper,
vegeta,
Mod preparare: Se spala legumele, se curata coaja de la cartofi si vinete si se curata de seminte gogosarii.Intr-o tava, se pune untul sau margarina si se topeste la foc mic pe flacara de la aragaz timp de 1 minut, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna cate putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Ciupercile taiate felii subtiri se calesc cu impreuna cu putin morcov si telina in ulei incins.Dupa ce sunt gata, morcovul si telina se scot deoparte.Intr-o cratita se adauga faina (eu pun de regula ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ciocanele de pui,
spanac,
ardei gras rosu,
rosii,
ceapa,
patrunjel,
ulei,
lamaie,
ulei de masline,
paprik,
sare,
piper,
condimente,
Mod preparare: Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui condimentate in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa, caliti cateva minute apoi ardeiul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
cartofi,
ceape,
telemea,
branza de vaci,
branza topita,
oua fierte,
oua crude,
carnat afumat,
lapte,
paine,
rosii,
margarina,
ulei,
patrunjel,
piper,
Mod preparare: Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm.Se lasa sa fiarba 20 minute de cand a inceput sa clocoteasca, la foc mic cu capac.Intre timp ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|