- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
vinete,
dovlecel,
cartofi,
ceape,
ceapa verde,
sare,
carne tocata,
oua,
marar,
pasta de tomate,
suc de rosii,
usturoi,
piper,
ienibahar,
cimbru,
Mod preparare: Carnea tocata se amesteca cu ceapa, marar, sare,piper,ienibahar, cimbru dupa gust si se caleste cateva minute.Cand s-a racorit se amesteca cu un ou pentru a se lega compozitia si o lingura de pasta ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se curata pastravii, se spala si se fierb in zeama in care au fiert feliile de morcov, 20 de minute, la foc mic. Se scot cu atentie ca sa nu se sfarame.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie in forma de bara si se prajesc intr-o baie de ulei infierbintat. Cand sunt gata prajiti, se scot cu paleta, se asaza pe un platou si se sareaza (se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Condimentati pulpele cu ingredientele de mai sus,apoi asezati-le in tava dupa care le stropiti cu putin ulei si un strop de apa.Acoperiti tava in totalitate cu staniol si bagati-le la cuptor circa 30 ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se spala si se curata ardeii. Se pun la fiert cu ulei si sare si se acopera cu apa. Se adauga si o floare de marar verde. Se lasa pana cartofii sunt fierti.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Ciupercile curatate si taiate se inabusa impreuna cu costita taiata cuburi. Se amesteca cu un sos alb. Se adauga cascavse gusta de sare. Se rumeneste intr-un graten.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
ciuperci,
ceapa,
usturoi,
rosii,
marar,
sare,
scortisoara,
pesmet,
digesta praf,
otet,
vin,
zeama de lamaie,
cuisoare,
piper,
condimente,
Mod preparare: Ciupercile se spala, se scot usor cotoarele si se curata negreala din "palarii".Se tin 10 minute in apa cu putin otet, dupa care se clatesc si se lasa la zvantat.Cotoarele se toaca marunt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Dovleceii se curata, se taie felii, se fierb in apa cu sare si se scurg. Carnea fiarta se pune in straturi. Deasupra se stropeste cu ulei si se presara mararul verde tocat, apoi se acopera ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
piper,
sare,
cimbru,
verdeata,
boia de ardei,
vin alb,
lamaie,
ulei,
ardei,
usturoi,
bulion,
rosii,
ceapa,
peste,
Mod preparare: Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
fasole boabe,
ceape,
morcovi,
pastarnac,
radacina de patrunjel,
telina,
suc de rosii,
piper boabe,
foi de dafin,
marar,
ulei,
sare,
cimbru,
Mod preparare: Fasolea se alege si se spala in cateva ape reci. Se lasa de seara pana dimineata la inmuiat intr-o cantitate suficienta de apa astfel ca fasolea sa ramana in permanenta in apa sau nu se mai lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|