- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria MancaruriMod preparare: Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pana se topeste si cu rosiile felii sau bulion, cu sare, piper. ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Mustarul se amesteca cu vinul. Intr-o tigaie se pun crevetii, vinul si mustarul, mierea si apoi sosul soia. Se lasa 2-3 minute pana ce sosul se caramelizeaza.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Crapul spalat sub jetul de apa se zvanta cu un stergar, se da cu sare si piper pe dinauntru si pe dinafara si se impaneaza din loc in loc cu fasii de slanina de circa 1/2 cm grosime. Cartofii se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se rupe conopida buchetele, se spala, se zvanta si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Se prajeste bine pe toate partile aproximativ 15 minute pana devine aurie si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
crap,
ceape,
vin alb,
rosii,
ulei de masline,
foi de dafin,
zahar,
patrunjel,
usturoi,
piper,
sare,
boabe de piper,
Mod preparare: Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite.Se aseaza ceapa calita intr-o tava iar deasupra bucatile de peste sarate si piperate.Se toarna peste peste vinul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se fierb feliile de zarzavat impreuna cu foaia de dafin. Cand sunt aproape fierte, se pune pestele curatat si spalat si sarea, cu care se lasa sa fiarba inca 10-20 minute la foc incet. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
aripioare de pui,
tagliatelle,
frunze de salata verde,
gogosari,
ulei de masline,
sare,
piper roz,
tarhon,
rozmarin,
Mod preparare: Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele condimente din punga si apoi le bagam la cuptor intr-o forma yena conform cu indicatiile de pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se spala dovleceii, se pun intr-un vas termorezistent, intregi sau taiati in jumatati pe lung. Se adauga ardeiul taiat in fasii si rosiile. Se toaca ceapa, se caleste 2 minute in ulei si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Taiem ardei copti in fasii subtiri.Incalzim 2 linguri de ulei si calim timp de 5 - 6 minute fasiile de ardei. Apoi adaugam branza sfaramata.Adaugati sare numai daca este necesar.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Varza se spala bine din doua, trei ape si se taie fideluta. Se ia o tigaie mai adanca, se pune putin ulei si se caleste varza, amestecand din cand in cand sa nu se arda.Adaugam doua foi de dafin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|