- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria MancaruriMod preparare: Fileurile se bat si se presara cusare si piper.Pe fiecare file se asaza cate o felie de sunca, mozzarella taiata felii si cateva frunze de salvie.Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.Se tapeteaza o ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
carne de vita,
ceape,
morcovi,
ardei,
suc de rosii,
vin,
sare,
piper,
marar,
patrunjel,
Mod preparare: Ceapa se curata si se taie marunt, ardeiul se curata si se taie si el marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se pun toate legumele la inabusit cu putin ulei.Dupa ce s au inmuiat putin se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Spalati si stergeti lamaile si curatati de coaja una dintre ele. Taiati-le pe amandoua in jumatati si indepartati samburii cu varful unui cutit.Spalati, zvantati si taiati in 4 fileurile de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se curata fasolea, se pune la fiert in apa clocotita. Cand este fiarta se scurge de apa, se pune intro cratita, se opareste cu unt si se adauga smantana in care a fost desfacuta faina. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: In carnea tocata se adauga o ceapa calita in untura, orezul fiert pe jumatate, sare, piper si marar verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si, daca este prea legata, se pune putin bulion sau apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
lipii libaneze,
pulpe de pui,
varza,
frunze de salata verde,
rosii,
piper,
legume,
iaurt,
sare,
usturoi,
Mod preparare: Varza o taiem fin cu cutitul sau o dam pe razatoare, rosiile le feliem subtire, salata o rupem bucatele mici, potrivim de sare si piper apoi amestecam bine compozitia. Preparam sosul din iaurt ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se spala bine fileurile, pe care le vom pune intr-o forma de yenna. Curatam gutuiile si le taiem felioare. Ardeiul gras rosu il taiem inele. Le adaugam in forma de jenna pe toate, ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se alege carne macra de la pulpele din spate, se curata de pielite, se taie, apoi se trece prin masina de tocat. Se toaca ceapa, se aureste putin in ulei fierbinte, se adauga orezul, se mai lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Puiul se taie bucati, se sareaza si se pune la prajit in uleiul incins, dupa care se scoate in alt vas. In uleiul ramas se pune la prajit ceapa taiata felii subtiri, se adauga boia de ardei si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ulei de masline,
piept de curcan,
ceapa,
usturoi,
curry,
rosii,
pasta de rosii,
caise uscate,
piper,
cimbru,
migdale,
Mod preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu.Se adauga carnea si se prajeste aprox. 3-6 minute pe fiecare parte, pana se rumenste.Se scoate carnea din tigaie cu o spumiera si se pune pe o ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|