- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria MancaruriMod preparare: Se spala si se usuca ciupercile. In prealabil se scot cozile, care se toaca marunt. Se pune intr-o cratita potrivita untul; cand se incinge, se pun palariile ciupercilor cu lamelele in sus. ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Se taie 1 kg de carne in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de untura. Se adauga 3-4 cepe taiate felii subtiri. Se amesteca din cand in cand, ca sa nu se arda ceapa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
curry,
piper,
sare,
ulei de masline,
spanac,
rosii,
ceapa,
dovlecei,
orez,
fructe de mare,
Mod preparare: Fructele de mare se fierb 10 minute in apa cu sare si condimente.Dovleceii se spala si se curata si se taie marunt.Ceapa se toaca marunt.Spanacul se spala, se curata si se opareste.Rosiile se spala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Curatam cartofii, pe cei mai marisori ii taiem in doua si cand uleiul este bine incins, punem cartofii la prajit, pentru 15'. Ii scoatem cu o paleta, ii asezonam cu sare si mult patrunjel verde. ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Cartoful se pune la fiert cu putina sare.Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat.In uleiul unde am calit ceapa se adauga ciupercile.Cartoful fiert si ceapa se zdrobesc cu furculita ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
fasole,
ulei,
cepe,
sare,
bulion,
piper,
foaie de dafin,
morcov,
patrunjel,
telina,
patrunjel verde,
Mod preparare: Fasolea uscata, aleasa si bine spalata, se pune din ajun sa se moaie in apa rece. A doua zi se pune la fiert, dupa primul clocot se schimba apa cu alta fierbinte si se pune din nou la fiert, o ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
ardei iuti,
cepe,
usturoi,
carne tocata de vita,
oregano,
chimen,
rosii,
bulion,
fasole boabe,
supa de legume,
piper,
sare,
ulei,
Mod preparare: Ceapa tocata se caleste citeva minute in ulei. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se lasa 15 minute pe foc.Se condimenteaza carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adauga ardeiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
peste,
usturoi,
ardei iute,
ardei gras,
ulei,
otet,
rosii,
tulpini de telina,
patrunjel,
boabe de piper,
foaie de dafin,
sare,
Mod preparare: Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari apoi se taie pe transversala si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Cureti dovleceii de coaja si samburi si ii tai cubulete. Tai ceapa cat mai marunt, o calesti in ulei, adaugi dovlecelul si sarezi dupa gust. Dupa ce s-au calit toate circa 15 minute, torni ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
praz,
usturoi,
risotto,
unt,
ulei de masline,
supa de legume,
ciuperci,
cascaval ras,
salata verde,
sare,
piper,
Mod preparare: Puneti untul, uleiul, prazul si usturoiul intr-un vas de iena. Acoperiti cu o folie si lasati in cuptorul cu microunde, la temperatura mare, timp de 5 minute.Puneti orezul peste amestecul din vas ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|