- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
muschi de vaca,
carne de vaca,
sunca,
ceapa,
unt,
sare,
piper,
patrunjel tocat,
ou,
zeama de carne,
smantana,
Mod preparare: Se curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu celalalt muschi ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se toaca o ceapa marunta si se trage cu o lingura de unt. Cand ceapa s-a topit si incepe sa se ingalbeneasca, se adauga o ceasca de orez ales si spalat. Se lasa cateva minute sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa tocata marunt si faina. Cand ceapa incepe sa se rumeneasca, se adauga 3-4 linguri apa, zeama de la 4-5 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pregateste carnea in mod obisnuit. Cand a fiert complet si sosul a scazut, se adauga mustarul, faina, zaharul, castraveciorii taiati cuburi mici, o ceasca de apa si din nou se fierb pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
scrumbii,
rosii decojite,
pasta de rosii,
busuioc,
piper,
lamaie,
rosii,
patrunjel,
cartofi,
morcovi,
sare,
Mod preparare: Se prepara sosul pe aragaz, inainte de a fi pus in tava de cuptor. Rosiile decojite se calesc rapid cu putin ulei de masline. Se adauga pasta de rosii, apa si condimente. Sosul doar se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se fac pireu. Se amesteca cu painea stoarsa si frecata bine, cu ceapa tocata, galbenusul, sare, piper, branza rasa, verdeata tocata si la urma albusurile ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
vinete,
dovlecel,
ardei rosu,
ardei alb,
cepe,
rosii,
usturoi,
orez,
patrunjel,
cimbru uscat,
boia,
ulei,
sare,
piper,
Mod preparare: Se taie vanata bucatele si se prajeste in putin ulei.Separat se prajesc ardeii taiati cubulete, apoi se adauga ceapa, si apoi usturoiul. Peste acestea se pune dovlecelul taiat cubulete, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Ingrediente:
ficat de pui,
pipote de pui,
marar,
ceapa,
patrunjel,
usturoi verde,
ou,
sare,
piper,
delikat,
Mod preparare: Se ferb ficateii separat apoi piopele, dupa ce s-au racit se toaca marunt cubulete, se taie ceapa verde, mararul, partunjelul si usturoiul. Se amesteca verdeata cu ficateii si pipotele intr-un ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Ceapa se curata se spala si se toaca marunt,carnea se spala si se indeparteaza pielitele daca este nevoie, castravetii murati se desareaza.Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga carnea tocata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Se alege, se spala si se moaie fasolea din ajun. A doua zi se pun la fiert, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se scurge apa inlocuind-o cu alta apa calduta. Se repeta aceasta operatie de trei ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|