- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria MancaruriMod preparare: Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in jumatate din cantitatea de ulei cu putina apa si sare. Ceapa curatata, spalata si taiata marunt, se inabusa in uleiul ramas cu putina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se curata cartofii noi si se pun la fiert cu un pahar cu apa si putina sare, timp de 10 minute. Se adauga untul si smantana si se lasa sa fiarba incet pana cand zeama scade la jumatate. In ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ciuperci,
cartofi,
cas,
ceapa rosie,
ulei de masline,
patrunjel,
piper,
rozmarin verde,
sare,
Mod preparare: Foarte simple si foarte gustoase sunt ciupercile umplute! La cuptor sau la gratar pot acompania o friptura sau un simplu pahar de vin alb (sec, daca se poate) sau, dupa cum va propun eu, pot ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Am pus la fiert cartofii cu putina sare. Dupa ce au fost gata, i-am dat la mixer si i-am amestecat cu laptele fierbinte, untul, usturoiul, condimentat dupa gust.Ficateii de pasare i-am pus in ule ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se taie carnea bucati potrivite.Se prajeste in untura, apoi se pune ceapa tocata.Se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina, se amesteca ca sa nu se prajeasca prea tare si se stinge cu un ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se pun cele trei linguri de ulei de masline in tava si se unge tava, apoi pestele se aseaza in tava, se storc lamaile peste peste si se presara mararul, apoi punem apa usurel sa nu spalam mararul de p ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Se adauga sosul brun si se fierb impreuna cca 30 min. Separat, ciupercile se inabusa in 5 ml de ulei cu 50 ml de apa si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Crapul se imparte in portii si se sareaza. Bucatile de crap se stropesc cu zeama de lamiae ca sa ia din mirosul specific. Apoi se trec prin faina amestecata cu boia dulce.Apoi se prajesc in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
|
Intra in cont
|