Retete culinare din categoria Mancaruri

Mancarica de legume
Mod preparare: Cand ne-am saturat de carne, putem gati o bunatate doar din legume.Curatati dovlecelul si taiati-l cubulete sau bastonase, apoi puneti-l la calit in ulei intr-o craticioara. Intre timp curatati s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Pui umplut cu ficatei
Mod preparare: Se spala bine puiul.Intre timp se prepara ficateii (se prajesc cu ceapa), iar sosul se formeaza din rosiile date pe razatoare, ciupercile, cele doua linguri de smantana si 4 linguri de vin.Se umple ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Piept de pui umplut
Mod preparare: Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii subtiri la fel si kaizerul , cascavalul. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
OSTROPEL DE PUI
Mod preparare: Pulpele se spala, se zvanta, se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins.Separat se pregateste un sos rosu din: pasta de tomate sau suc de rosii, putin vin alb, o lingurita de otet de mere, u ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Tacos
Mod preparare: Se pune carne tocata in tigaie se caleste pana devine de culaore gri. Se toarna berea si se lasa sa se caleasca cu berea si ceapa circa 15 min amestecand din cand in cand. Dupa ce se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Bame cu carne de porc
Ingrediente: carne de porc, bulion, cepe, untura, vin,
Mod preparare: Se taie carnea in bucati potrivite care se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Pui Taranesc
Mod preparare: Se fileteaza pieptul si se feliaza bucati.Morcovul se taie subtire si bastonase.Ceapa se taie pestisor.Ardeiul gras si cel iute se taie la fel ca morcovul.Verdeata se toaca marunt.Ciupercile se taie s ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Rosii umplute cu ciuperci si orez
Ingrediente: rosii, orez, ceapa, ciuperci, ardei rosu, sare,
Mod preparare: Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca mai este nevoie mai puneti apa ca sa se faca bine orezul. Dar cate putina.Umpleti rosiile ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Rata la cuptor
Mod preparare: Se freaca rasa cu sare, piper pe dinauntru si pe dinafara.Se infoliaza si se lasa la frigider peste noapte.A doua zi se umple rata cu merele taiate felii, portocala, cateii de usturoi, care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Friptura de vitel in vin
Mod preparare: O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut. E cam pe acelasi tipar, tot cu carne bucatele, faina si vin, dar este buna. Am incercat-o, cam asa faceam si eu inainte de o auzi la Eurosport, dar ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore