- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria MancaruriMod preparare: Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente pentru friptura. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si prajiti dovleceii p ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
ton,
orez,
cepe,
paste fainoase,
morcov,
ardei gras,
bulion,
rosii,
ou,
amestec de mirodenii,
piper,
sare,
Mod preparare: Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei, dupa care se adauga o cana de apa, bulionul si orezul. Se lasa sa dea cateva clocote. Intr-un castron se pune pestele peste care se toarna ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Spalam medalionele de curcan, le stergem cu un prosop de hartie. Asezam carnea de curcan intr-o tava yenna, punem peste carne sare, piper proaspat macinat, seminte de chimen, zeama de la o ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
pui,
orez,
ou,
pate deficat,
piper,
sare,
boia iute,
rozmarin,
vegeta,
ulei floarea soarelui,
patrunjel,
morcov,
Mod preparare: Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul taiat feliute se fierbe, se adauga putin curry si patrunjel. Se ia de pe foc, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua jumatati.se scobesc de miez.Orezul se fierbe, apoi se amesteca cu carnea tocata, trei sfert din ceapa tocata ,sarea, piperul si putin marar tocat ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Cartofii cruzi se taie, se prajesc in ulei.Se sting cu supa, se lasa 15 minute sa fiarba, se adauga castravetii (desarati in apa calduta), taiati patratele.Se lasa sa fiarba inca 20 de minute.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm.Se aseaza intr-o tava emailata, astfel incat sa acopera fundul tavii, se stropesc cu ulei, se sareaza si se adauga 150 ml apa. Tava se da la cuptor, ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Ciocanele se inabuse impreuna cu cepele si legumele rase. Dupa aceea se picura zeama de oase si se inabuse in incontinuare adaugandu-se bulion.Se prepara galustile exact ca galustile cu gris dar ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
dovleac razuit,
ceapa,
pasta de tomate,
pasta de ardei,
ulei,
vegeta,
marar verde,
snitel vegeta,
Mod preparare: Ceapa se curata si se taie marunt. Se caleste in putin ulei apoi se adauga pasta de ardei, dovleacul si putina apa. Se lasa sa fiarba. Se potriveste gustul cu vegeta.Cand este fiert ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|