Retete culinare din categoria Mancaruri

Dovlecel gratinat cu usturoi
Mod preparare: Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente pentru friptura. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si prajiti dovleceii p ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Musaca cu ton si paste fainoase
Mod preparare: Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei, dupa care se adauga o cana de apa, bulionul si orezul. Se lasa sa dea cateva clocote. Intr-un castron se pune pestele peste care se toarna ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Snitel de vitel
Mod preparare: Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen
Ingrediente: curcan, cuburi de unt, lamai, chimen, piper, sare,
Mod preparare: Spalam medalionele de curcan, le stergem cu un prosop de hartie. Asezam carnea de curcan intr-o tava yenna, punem peste carne sare, piper proaspat macinat, seminte de chimen, zeama de la o ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Pui umplut cu orez
Mod preparare: Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul taiat feliute se fierbe, se adauga putin curry si patrunjel. Se ia de pe foc, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Dovlecei umpluti
Mod preparare: Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua jumatati.se scobesc de miez.Orezul se fierbe, apoi se amesteca cu carnea tocata, trei sfert din ceapa tocata ,sarea, piperul si putin marar tocat ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mancare de cartofi cu castravete murat
Mod preparare: Cartofii cruzi se taie, se prajesc in ulei.Se sting cu supa, se lasa 15 minute sa fiarba, se adauga castravetii (desarati in apa calduta), taiati patratele.Se lasa sa fiarba inca 20 de minute.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Cartofi cu spinari de pui
Mod preparare: Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm.Se aseaza intr-o tava emailata, astfel incat sa acopera fundul tavii, se stropesc cu ulei, se sareaza si se adauga 150 ml apa. Tava se da la cuptor, ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Papricas cu galuste de faina
Mod preparare: Ciocanele se inabuse impreuna cu cepele si legumele rase. Dupa aceea se picura zeama de oase si se inabuse in incontinuare adaugandu-se bulion.Se prepara galustile exact ca galustile cu gris dar ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mancare de dovleac cu snitel vegetal
Mod preparare: Ceapa se curata si se taie marunt. Se caleste in putin ulei apoi se adauga pasta de ardei, dovleacul si putina apa. Se lasa sa fiarba. Se potriveste gustul cu vegeta.Cand este fiert ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute