- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
carne de pui,
ou,
parmezan,
condimente,
foietaj de placinta,
ulei de masline,
patrunjel,
Mod preparare: Carnea de pui se prajeste in cativa stropi de ulei de masline. Doua oua se fierb tari si se maruntesc, celalalte 2 se bat ca pentru omleta. Se amesteca: puiul, ambele tipuri de oua, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Fierbi cartofii curatati de coaja cu foaie de dafin, sare,usturoi, piper boabe.Strecorim adaugi smantana batuta cu faina.Dai un clocot, presari cu marar, servesti cu salata de varza verde
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Fierbem cartofii in coaja, ii curatam, ii taiem cubulete, apoi ii punem intrun castron. Curatam morcovii(cruzi) ii spalam ii razuim pe razatoarea cu gauri mici, ii adaugam in castron peste cartof ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Incinzi Dubletta unsa cu putin ulei, asezi cartofii taiati in bucati potrivite, adaugi foarte putina apa si lasi sa se patrunda. Feliile de ceafa le condimentezi si le prajesti pe ambele parti ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
piept de pui,
crenvursti,
Mod preparare: Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti.Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza. Dupa care se formeaza papiota. Se pun la ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Separat se face un rantas din untura sau ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Feliile de carne se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, delikat, boia, se ung cu putin ulei si se tin la rece cam 1 ora inainte de-a fi puse pe gratar.Se curata cartofii si se taie in felii groase ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
varza,
carne de porc,
carne de vita,
ceapa,
sare,
piper,
paprik,
tarhon,
cimbru,
marar,
otet,
faina,
Mod preparare: Puneti carnea de porc si cea de vita intr-un vas mare impreuna cu o lingura de sare si acoperiti cu apa rece. Aduceti incet apa pana la temperatura de fierbere si continuati sa o faceti la foc mi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se trece prin razatoarea cea mai fina morcovul, care in prealabil a fost curatat si spalat bine. Se colecteaza, intr-un castron mai mare decat continutul de morcov cu cel putin o treime, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
carne de miel,
fire de ceapa,
fire de usturoi verde,
faina,
bulion,
otet,
grasime,
verdeata,
sare,
Mod preparare: Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie fraged. Se fac colacei sau se taie in bucati, se fierb si se adauga peste carnea care a fost inabusita in grasime. Se umple cu zeama in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 50 minute
|
Intra in cont
|