Retete culinare din categoria Mancaruri

Friptura de porc cu mustar si spanac
Mod preparare: Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime, pe rand. Le scoateti si le scurgeti pe o hartie de bucatarie.In aceeasi tigaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Chiftelute de varza si marar
Ingrediente: varza, ou, faina, sare, piper, marar, untura,
Mod preparare: Se toaca varza ca fideaua, se freaca cu putina sare si se opareste. Se lasa sa se scurga bine de apa si se da prin masina de tocat. Varza trecuta prin masina de tocat se amesteca cu oul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Teriyaki
Mod preparare: Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smantana, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Rulou de carne cu ceapa
Ingrediente: muschi de porc, sunca, cepe, condimente,
Mod preparare: Se feliaza muschiul de porc si se bate ca pentru snitele,se condimenteaza si se pune pe o farfurie.Dupa ce ati terminat de feliat si batut toata carnea, luati bucata cu bucata si peste fiecare felie d ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Tocanita din piept de pui
Mod preparare: Se pune ceapa la calit in ulei de masline intr-o cratita de fiert subpresiune.Cand ceapa devine sticloasa se adauga boia de ardei si carnea de pui; se mai lasa 4-5 minute .Se adauga apa numai cat sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Orez cu legume
Mod preparare: Se caleste in ulei ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul si morcovii, se lasa putin sa se prajeasca pana devin aurii. Peste ele se pun 2 oua, se amesteca si se face ca o omleta. Se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Rasol Lionez
Mod preparare: Se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita impreuna cu cele 4 linguri de unt. Cand ceapa a inceput sa se rumeneasca se adauga rasolul taiat bucatele, se pune sare si piper si se lasa 10 minut ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Peste prajit
Ingrediente: peste, sare, piper, ulei, lamai, usturoi, malai,
Mod preparare: 1. Pestele (in cazul meu am folosit pastrav si somn), se spala, ii dam putina sare si piper; 2. Pregatim o tigaie cu ulei, punem uleiul pe foc la incins, pestele dupa ce l-am condimentat il dam prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ciulama de pui cu smantana
Mod preparare: Mai intai spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce o spumam adaugam morcov, telina, ardeiul gas, ceapa si lasam sa fiarba pana carenea e patrunsa. Intr.un alt vas ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Mod preparare: Se pune la fiert fasolea cu jumatate de morcov taiat cubulete mici, ceapa taiata la fel si sare.In acelasi timp se pune intr-o alta oala la fiert ciolanul in apa, dupa ce s-a fiert fasolea se scoate c ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 10 minute