- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
varza murata,
carne de pui,
bulion,
supa,
unt,
sare,
piper,
boia picanta,
busuioc,
patrunjel,
Mod preparare: Varza se taie marunt se pune intr-un castron si se adauga dupa gust boia si piper.Carnea de pui se fierbe bine, apoi se pune la prajit in tigaie in unt. Cand este aproape gata se adauga 100g ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se prajesc medalioanele de novac date prin faina. Se pune pe foc o craticioara cu 4 linguri de ulei in care se adauga pasta de tomate mestecand permanent pana se amesteca cu uleiul, dupa care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Carnea se taie bucati si se inabusa cu putina apa (sau se fierbe daca este batrana), ceapa si grasime. Se adauga castravetii taiati, bulionul sau rosiile. Se umple cu apa cat cuprinde si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Ouale se bat bine impreuna cu sarea, piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.Fulgii de porumb se macina grosier.Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
radacina de telina,
sare,
sos,
hrean,
faina,
lapte,
piper negru,
cascaval,
pesmet,
parmezan,
patrunjel verde tocat,
Mod preparare: Se spala telina, se curata de coaja si se taie mai intai felii groase de 1/2 cm si pe urma stifturi lungi de 5 cm. Se fierbe 5 minute in apa cu sare, se lasa sa se scurga si se tine la cald.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
somon,
sunca,
sare,
piper,
lamaie,
vin alb,
rosii,
usturoi,
ou,
telemea,
pesmet,
parmezan,
untura,
Mod preparare: Pe fiecare bucata de peste se aseaza cate o felie de sunca, iar branza rasa se amesteca cu vinul, rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate marunt, usturoiul pisat si piperul. Compoziti ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Spalam pipotele si inimile si le punem la fiert in apa cu sare, dupa ce au fiert punem ceapa la inabusit cu morcovul taiat rondele, lasam putin si punem si pipotele si inimile peste care punem din ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala (ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem costita si cascavalul in feliute. In fiecare crestatura punem o felie de costita si peste ea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Puiul taiat bucati se aseaza intr-o cratita cu unt si sare. Se fierbe in abur, in cratita acoperita. Cand este fiert pe jumatate, se adauga un pahar mare de smantana batuta cu o lingurita ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ficateii se aseaza in tava. Ceapa se curata, spala si se taie solzisori, se aseaza in tava. Se adauga ulei, sare, piper s ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|