Retete culinare din categoria Mancaruri

Pui cu conopida
Mod preparare: Se prajesc bucatile de pui in ulei bine incins. Intr-o cratita se rumeneste faina, se adauga ceapa taiata marunt, boia de ardei si se stinge cu apa calda. Se pune carnea si se lasa sa dea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ciuperci umplute cu legume
Mod preparare: Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare si piper si se lasa putin la cuptor. Separat se taie marunt coditele, ardeiul, ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Cordon Bleu
Mod preparare: Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri.Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper.Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Pui adobo
Mod preparare: Se da in clocot soia cu otetul, apa si usturoiul zdrobit sau praful de usturoi. Se adauga carnea de pui si se fiebe la foc mic 30-40 minute.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
MUSACA DE VINETE SI MORCOVI
Mod preparare: Vinetele se spala, necuratate, se taie bucati, se sareaza, se lasa 20-30 minute.Apoi se spala,se usuca, se prajesc.Morcovii, curatati, se taie rondele, se prajesc.Rosiile, se spala, se dau prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Cartofi cu curry
Mod preparare: Aceasta reteta este de inspiratie pakistaneza si are o condimentare echilibrata, plina de arome. Este utila vegetarienilor, care pot astfel adauga dietei lor un preparat deosebit, sanatos si ...
Complexitate: Mica
Durata: 23 minute
Parmigiana de vinete
Mod preparare: Se taie pe lung toate vinetele, apoi se dau cu sare si piper se calsc in ulei incins, se pun pe o hartie absorbanta .Sosul rosiile se taie marunt  si usturoiul,se pun pe aragaz la foc potrivit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Poienita cu ciuperci
Mod preparare: Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate.Si casacavlul tot separat. Pieptul de pui se fierbe, se taie bucatele mici. Se pun ciupercile cu palariile in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ardei umplut
Mod preparare: Se curata ardeiul, se spala si se lasa la scurs. Intr-un vas se amesteca carnea cu oul, sare, piper, cimbu si busuiocul. Se pune compozitia in ardeiii curatati si se asaza intr-o oala.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Musaca de vinete
Mod preparare: Se taie vinetele de grosimea unui deget, se presara cu putina sare si se lasa cel putin 30 minute, pentru ca zeama neagra din vinete sa se scurga. In acest timp se da carnea prin masina. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute