- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria MancaruriMod preparare: Se prajesc bucatile de pui in ulei bine incins. Intr-o cratita se rumeneste faina, se adauga ceapa taiata marunt, boia de ardei si se stinge cu apa calda. Se pune carnea si se lasa sa dea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare si piper si se lasa putin la cuptor. Separat se taie marunt coditele, ardeiul, ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri.Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper.Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se da in clocot soia cu otetul, apa si usturoiul zdrobit sau praful de usturoi. Se adauga carnea de pui si se fiebe la foc mic 30-40 minute.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
vinete,
carne,
morcovi,
ardei dulce,
ardei iute,
ceapa,
rosii,
pasta de rosii,
apa,
sare,
condimente,
pattunjel,
ardei,
Mod preparare: Vinetele se spala, necuratate, se taie bucati, se sareaza, se lasa 20-30 minute.Apoi se spala,se usuca, se prajesc.Morcovii, curatati, se taie rondele, se prajesc.Rosiile, se spala, se dau prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
ulei de orez,
ceapa,
usturoi,
ardei iute,
ghimbir,
curry,
sare,
piper,
cartofi,
rosii tocate,
pasta de rosii,
zahar,
apa,
patrunjel,
Mod preparare: Aceasta reteta este de inspiratie pakistaneza si are o condimentare echilibrata, plina de arome. Este utila vegetarienilor, care pot astfel adauga dietei lor un preparat deosebit, sanatos si ...
Complexitate: Mica
Durata: 23 minute
Ingrediente:
rosii,
usturoi,
ulei masline,
foi busuioc,
sare,
ardei rosu,
zahar,
vinete,
mozzarella,
parmezan,
cascaval,
ulei,
Mod preparare: Se taie pe lung toate vinetele, apoi se dau cu sare si piper se calsc in ulei incins, se pun pe o hartie absorbanta .Sosul rosiile se taie marunt si usturoiul,se pun pe aragaz la foc potrivit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ciuperci,
cartofi,
morcovi,
oua fierte,
cascaval,
piept de pui,
patrunjel,
fire de ceapa,
maioneza,
marar,
Mod preparare: Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate.Si casacavlul tot separat. Pieptul de pui se fierbe, se taie bucatele mici. Se pun ciupercile cu palariile in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se curata ardeiul, se spala si se lasa la scurs. Intr-un vas se amesteca carnea cu oul, sare, piper, cimbu si busuiocul. Se pune compozitia in ardeiii curatati si se asaza intr-o oala.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
vinete,
carne macra,
ceapa,
untura,
rosii,
ou,
smantana,
faina,
zeama de carne,
piper,
sare,
patrunjel tocat,
pesmet,
Mod preparare: Se taie vinetele de grosimea unui deget, se presara cu putina sare si se lasa cel putin 30 minute, pentru ca zeama neagra din vinete sa se scurga. In acest timp se da carnea prin masina. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
|
Intra in cont
|