- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
carne de miel,
ceapa,
usturoi verde,
condimente,
felii de lamaie,
suc de rosii,
masline,
coaste de miel,
sare,
Mod preparare: Se taie coastele si carnea de miel in bucati potrivite si se prajesc in putin ulei.Separat se pregatesc 15-20 de fire de ceapa verde,15-20 legaturi de usturoi verde si se oparesc putin.Dupa ce au ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
iepure,
ulei,
faina,
unt,
vin alb,
cepe,
ciuperci,
patrunjel verde,
sare,
piper,
zahar,
Mod preparare: Se spala bine carnea si se sterge cu o carpa curata, se taie bucati si se rumeneste in ulei amestecat cu unt. Se adauga ceapa taiata rondele, ciupercile taiate feliute si patrunjel tocat.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
carne tocata,
jambon,
carnati cabanos,
orez,
verze murate,
cepe,
rosii,
marar,
patrunjel,
bulion,
ketchup,
ulei,
cimbru,
foi de dafin,
boia dulce,
paprik,
sare,
piper,
Mod preparare: Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata. Puneti la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei ceapa tocata marunt, condimentati cu piper, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Ingrediente:
carne de vita,
carne de porc,
miez de paine,
piper,
ceapa,
cartofi,
patrunjel,
catei de usturoi,
ou,
faina,
ulei,
sare,
Mod preparare: Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine, ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, adaugam cartofii curatati, spalati, razuiti pe razatoarea ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Puiul se taie bucati, se asaza intr-un vas cu capac.Se condimenteaza si se introduce in cuptorul incins 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se aseaza toate intr-o tava cu putin ulei, apa si condimente pentru pui.Se da la cuptor.
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Ingrediente:
macrou,
cartof,
morcov,
dovlecel,
ceapa,
broccoli,
rosii,
felii de lamaie,
ulei de masline,
sare,
piper,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Macroul se curata, se spala si se condimenteaza dupe gust, apoi se unge cu putin ulei de masline si se aseaza pe folia de aluminiu unsa cu ulei in prealabil pentru a nu se lipi macriul de ea.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea avand o pelicula de 1 cm de grasime se sareaza si se lasa o jumatate de ora la temperatura camerei. Se aseaza in tava cu doua-trei linguri de ulei si cam tot atata apa.Se presara, dupa gus ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Intr-o oala se pune carnea de vita cu 500 ml.apa, ceapa taiata in patru, usturoiul, 3 linguri purda de chilli, sare si piper si se lasa la foc foarte mic sa fiarba aproximativ 3 ore sau pana cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Untul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, apoi se adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust si se da la frigider jumatate de ora.In pieptul de pui se taie un buzunaras pe mijloc, se umple cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|