- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
cartofi,
legume congelate,
vegeta,
maghiran,
patrunjel,
ulei de masline,
faina,
usturoi,
ulei,
sare,
boia,
piper,
oregano,
Mod preparare: Se fierb cartofii taiati cubulete, in apa cu o lingura de vegeta, sare si patrunjel intreg. Se strecoara si se pun intr-un vas. Se adauga ulei de masline, patrunjel verde tocat, boia, piper ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Ingrediente:
aripioare de pui,
pulpa de porc,
cartofi,
ulei de masline,
vin alb,
ghimbir,
sare,
legume uscate,
boia de ardei,
tarhon,
rozmarin,
Mod preparare: Spalam si curatam bine aripioarele de pui,apoi le dam cu ulei de masline extravirgin.Pun in palma ulei si le ung pe rand.Vom face un amestec de condimente din:sare,boaia de ardei dulce, tarhon uscat, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Ingrediente:
carne de vita,
ulei,
ceapa,
faina,
smantana,
chimen,
cartofi,
supa de oase,
piper,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei, cu 150 ml de supa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, chimen, piper, sare, supa (1l) si se fierbe cca 1 ora.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Vanata si dovleacul se curata de coaja, se taie felii, se presara cu sare si se lasa circa 15 minute ca sa se inmoaie. Ceapa se taie marunt, se pune la calit, se adauga 1 lingura bulion, morcovul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
ardei,
rosii,
patrunjel,
frunza de telina,
faina,
untdelemn,
carne de porc,
orez,
sare,
piper,
smantana,
zeama de lamaie,
otet,
ceapa,
marar,
suc de rosii,
boia,
Mod preparare: Ardeii se curata de seminte, se spala, se scurg de apa. Carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu o ceapa mica, taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de untdelemn. La ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ceapa taiata marunt se inabusa bine in grasime. Se adauga orezul, rosii sau bulion si verdeata si se mai inabusesc putin. Se aleg foile de varza, daca este dulce, se oparesc, se taie fin si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
conopida,
unt,
piept de pui,
ciuperci,
piper,
sare,
nucsoara,
ceapa,
ou,
pesmet,
grasime,
Mod preparare: Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se toaca varza, carnea se taie in bucati mai mici, se taie ceapa marunt. Intr-o cratita se incinge uleiul, se pune ceapa la calit si apoi carnea pana se rumeneste. Dupa ce s-a rumenit se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
rata,
morcovi,
sare,
piper,
boia dulce,
enibahar,
chimen,
coriandru,
cimbru,
foi de dafin,
ceapa,
usturoi,
varza acra,
suc de rosii,
coniac,
Mod preparare: Rata se curata de tepi, alte resturi ramase de la ciupelit. Se scot pulpele intregi, aripile intregi si pieptul in jumatati, cu tot cu piele (se dezoseaza direct). Pulpele si pieptul se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|