Foto 1 - Mancare de fasole  verde

Mancare de fasole verde

Gramaj ingrediente:

  • 1 1/2 kg fasole
  • 1 pahar smantana
  • 100 g unt
  • marar
  • sare

Mod de preparare:

  1. Se alege fasole cat mai tanara si fara ate. 
  2. Se curata de varfuri si codite, se spala si repede se pune la fiert in putina apa clocotita cu sare, atat cat s-o acopere.
  3. Cand este fiarta si bine scazuta se poate prepara in doua feluri.
  4. Se adauga unt si smintina peste fasolea fiarta si scazuta si se serveste imediat.
  5. O parte din smantana se amesteca cu o faina, se toarna peste legume, se adauga putin unt si se da cuptor pina ce prinde o culoare frumoasa.



Pentru a putea comenta la reteta "Mancare de fasole verde" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Mancare de fasole verde". Adauga-l tu pe primul...