Foto 1 - Ciulama de ciuperci cu inimioare, pipote de pui si mamaliguta

Ciulama de ciuperci cu inimioare, pipote de pui si mamaliguta

Gramaj ingrediente:

Ingrediente pentru Ciulama:
  • 1kg de pipote si inimioare amestecate
  • 250 gr de ciuperci de conserva
  • 1 cub Knorr sau Maggi
  • piper negru macinat 
  • sare fina
  • marar
  • patrunjel
  • 2 cepe mari
  • 4 morcovi
Ingrediente pentru mamaliguta:
  • 1 kg apa
  • malai
  • un praf de sare

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui.
  2. Se dau in fiert pana se aduna spuma, apoi se adauga morcovul taiat bucati maricele si cepele taiate in 4.
  3. Se mai adauga si cubul Maggi si se fierb bine cam 30-45 de minute.
  4. Cand sunt gata, se scurg bine si zeama lasata se strecoara si se pune deoparte. 
  5. Intr-o tigaie caliti ciupercile scurse de zeama si cand sau rumenit adaugati si inimioarele si pipotele si mai calitile un pic.
  6. Dati deoparte si intr-o alta craticioara, preparati ciulamaua dupa care adaugati inimioarele, pipotele si ciupercile si mai lasati 2-3 minute sa fiarba.
  7. Opriti focul, adaugati mararul si partrunjelul tocat pe deasupra si doua trei feliute de morcovel taiat rondele pentru decor. 
  8. Alaturat pune-ti ciulamaua!



Reteta in imagini: "Ciulama de ciuperci cu inimioare, pipote de pui si mamaliguta"

Pentru a putea comenta la reteta "Ciulama de ciuperci cu inimioare, pipote de pui si mamaliguta" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Ciulama de ciuperci cu inimioare, pipote de pui si mamaliguta". Adauga-l tu pe primul...


Alte retete recomandate din categoria Mancaruri