Foto 1 - CARNE DE VITEL CU OREZ

CARNE DE VITEL CU OREZ

Gramaj ingrediente:

  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 2 rosii
  • 400 g carne tocata de vitel
  • 1/2 l supa de legume
  • 1 lingurita chili
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

  1. Ceapa se taie marunt, ardeiul se curata de seminte si nervuri si se taie in fasii subtiri. 
  2. Se calesc apoi in ulei si cand ceapa devine transparenta.
  3. Se adauga rosiile fara pielita si tocate marunt (si sucul lor), carnea tocata. 
  4. Dupa 3 minute se adauga orezul, se amesteca bine 2 minute, apoi se adauga supa.
  5. Vasul se acopera si se lasa la foc domol, 15 minute, pana ce orezul a absorbit tot lichidul. 
  6. Se adauga chili, sare si piper.



Pentru a putea comenta la reteta "CARNE DE VITEL CU OREZ" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "CARNE DE VITEL CU OREZ". Adauga-l tu pe primul...