MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB - Mancaruri cu peste

Foto 1 - MACROU  LA CUPTOR CU SOS ALB
MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB

Gramaj ingrediente:

  • doua buc.de macrou
  • zeama de la o lamaie
  • putin patrunjel verde
  • putin tarhon verde
  • 3 lingurite de smantana
  • 6 linguri de iaurt
  • un paharel vin alb
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cateva boabe de piper
  • cateva boabe coriandru
  • cimbru
  • un praf de scortisoara
  • 2 foi de dafin.

Mod de preparare "MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB":

  1. Macroul se curata de intestine, se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.
  2. Se zvanta si se sareaza.
  3. Separat intr-o tava sau vas de yena se toarna putin ulei de masline sau de care aveti,se pun cateva boabe de piper, boabe de coriandru, foi de dafin, cimbru, putina scortisoara. 
  4. Se aseaza bucatile de peste si se "tavalesc" prin acest sos pe ambele parti, dupa care se introduce tava la cuptor.
  5. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga sosul format din iaurt, smantana, vin, zeama de lamaie, patrunjel verde tocat marunt si tarhon verde daca aveti.
  6. Se lasa la cuptor pana se rumeneste bine.
Este delicios.Incercati si nu veti regreta!


Reteta in imagini: "MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB"

Pentru a putea comenta la reteta "MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB". Adauga-l tu pe primul...


Alte retete recomandate din categoria Mancaruri cu peste

       
Intra in cont