Macrou cu sos de rosii la cuptor - Mancaruri cu peste

Foto 1 - Macrou cu sos de rosii la cuptor
Macrou cu sos de rosii la cuptor

Gramaj ingrediente:

  • 1 kg. macrou
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 3 cepe
  • 2 rosii ( sau 2 - 3 linguri de bulion )
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • ulei
  • 1 pahar de vin alb
  • lamaie
  • verdeata

Mod de preparare "Macrou cu sos de rosii la cuptor":

  1. Pestele se curata, se spala si se sareaza cam cu o ora ininte de preparare. 
  2. Ceapa, morcovul taiate rondele, telina rasa pe razatoarea mare se calesc in ulei. 
  3. Se adauga rosiile taiate rondele (sau 2-3 linguri de bulion), piper, foi de dafin, 1 pahar de vin alb si se lasa la fiert acest sos cam 5-10 minute. 
  4. Intr-un vas, care va merge la cuptor, se pune sosul mai sus preparat in care se adauga pestele si se da la cuptorul incins pentru 20 - 30 minute. 
  5. Cand este aproape gata se intoarce pe partea cealalta, sa se rumeneasca.


Pentru a putea comenta la reteta "Macrou cu sos de rosii la cuptor" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Macrou cu sos de rosii la cuptor". Adauga-l tu pe primul...


       
Intra in cont