Varza cu costita afumata - Mancaruri cu carne

Foto 1 - Varza cu costita afumata
Varza cu costita afumata

Gramaj ingrediente:

  • 1 varza
  • 1 kg costita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardel
  • 4 linguri suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare "Varza cu costita afumata":

  1. Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.
  2. Se freaca cu sare mare si se da deoparte.
  3. Costita se taie si se pune in apa calduta timp de 10-15 minute cat se incalzeste apa.
  4. Cand apa clocoteste se adauga costita si se lasa sa fiarba 40 min la foc potrivit.
  5. Daca scade prea tare adaugati apa calduta.
  6. Varza se clateste bine de sare in exces si se lasa sa se scurga dupa care se adauga peste costita.
  7. Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie cubulete si morcovul la fel si se adauga peste costita si varza.
  8. Dupa cateva clocote se potriveste de sare, piper si se adauga sucul de rosii.Inainte de a pune sare e recomandat sa gustati mai intai.
  9. Sa nu fie prea sarata dat fiind ca varza am frecat o cu sare.
  10. Se continua fierberea inca 15 min la foc potrivit.


Reteta in imagini: "Varza cu costita afumata"

Pentru a putea comenta la reteta "Varza cu costita afumata" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Varza cu costita afumata". Adauga-l tu pe primul...


Alte retete recomandate din categoria Mancaruri cu carne

       
Intra in cont