- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Inghetate
Retete culinare din categoria InghetateMod preparare: Intr-un castron, se bat ouale cu zaharul, sarea, zaharul vanilat, pana cand zaharul este complet topit. Se adauga apoi laptele si se pune castronul la bain-marie, amestecand continuu pana cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se face sirop din apa si zahar. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu zeama de lamaie si fructele. Se da la frigider.
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Indepartati semintele, curatati coaja de la jumatate de pepene galben, taiati pulpa fructului in cubulete. Pasati-le si incorporati pireul obtinut in iaurtul amestecat in prealabil cu zaharul ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se fierbe cateva minute zaharul cu apa, apoi se adauga coaja de la 1/2 lamaie si zeama de la cele trei lamai. Se lasa sa se raceasca acoperit. Se strecoara apoi si se pune la inghetat.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga apoi treptat zaharul pudra si zaharul vanilat, mixandu-se pana cand albusurile devin lucioase iar zaharul s-a topit.Se incorporeaza coaja ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se fierb timp de cateva minute piersicile impreuna cu zaharul si sucul de lamaie, amestecand continuu,pana cand piersicile se inmoaie.Se paseaza in robotul de bucatarie si se lasa la racit.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Visinele spalate, curatate de codite si simburi se paseaza prin sita. Samburii curatati si zdrobiti in piulita se fierb impreuna cu laptele si zaharul 5-6 minute, amestecand continuu. Se ia ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Daca se poate, se fixeaza congelatorul pe congelare rapida. Se spala 6 forme de inghetata pe bat cu apa rece si se scurg.Intre timp, se curata fructele cu un cutit. Se taie in bucati si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore si 20 minute
Mod preparare: Ouale se freaca cu zaharul si se amesteca cu laptele, apoi se fierbe compozitia la foc potrivit, amestecand continuu. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 ore
Mod preparare: Se pune totul in mixer, se amesteca bine. Se pune in congelator.
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|